Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czego moze szukac 24latek u 30latki

Polecane posty

Gość gość
Ja mam 30 lat i poznałam super chłopaka 23 lat.... czuje ze między nami coś ostro zaiskrzylo. .. Poznaliśmy się przypadkiem w miejscu gdzie uprawiamy wspólne hobby z innymi ludźmi wiec rozmowy były na luzie, o muzyce, sporcie, zainteresowaniach. Dopiero po którymś spotkaniu jak zauważyliśmy ze coś jest na rzeczy zaczęliśmy mówić o życiu prywatnym. Ja jestem mężatką i mam dziecko. Z tym ze juz jakiś czas temu podjęłam decyzję o rozwodzie. Tylko wymaga to ode mnie czasu aby się przygotować do odejścia. Tego mu nie powiedzialam....i on chyba się przestraszył. A szkoda bo mogło być pięknie. Ja jestem zadbana i on cały czas myślał że mam 25 lat....wiec może też faktycznego wieku się wystraszył?

Gość gość
Mnie to szczerze dziwi, czemu mlodis faceci zaczynaja podrywac starsze, nawet tak napowaznie podrywac. Taki wybor mlodych kobiet. Taki dajmy na to 25latek moze byc spokojnie z 20-25latka, po co mu zalozmy 30-32latka? A z drugiej strony to i przystojny facet moze zostawic i brzydki tez, i starszy i mlodszy i to zostawic zarowno dla atrakcyjniejszej/mlodszej jak i brzydszej/starszej od nas...

Gość gość
Moze wcielo mu żółwia?

Gość gość
Argen? a chcialbys starsza?nie balbys sie, ze sie szybko zestarzeje? chociaz co to za problem dla mezczyzny - zostawilby ja i nastepna :/

Gość gość
Może to po prostu miłość? Co za różnica ile lat kto ma szczególnie jak różnica nie jest duża?

Gość gość
Przeciez taki chlopak to jeszcze dziecko. Co on moze o milosci wiedziec. Zostawi taka babe szybciej niz mu sie wydaje.

Gość gość
Ja kiedyś poznałam sporo młodszego faceta. Serce mi mówiło żeby spróbować bo to może być prawdziwa miłość. Rozum natomiast wziął górę. Nasze życie bardzo się różni i ja nie widzę przyszłości w tym związku. Ja świeżo po rozwodzie z dzieckiem on dopiero studia kończył..... ja jestem atrakcyjna kobieta, szczupła, regularnie ćwiczę, lubię się ładnie ubrać, ksztaltny biust....bałam się ze to jego chwilowa fantazja żeby zobaczyć jak to jest i w to nie weszłam. ... czy powinnam zalowac?