Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę mojej pracy

Polecane posty

Gość gość

Mam dość. Dzień w dzień czuję że robie coś wbrew sobie i że tracę życie na coś co powoduje u mnie tylko depresję. Nie wiem co robić. Chce rzucić to w cholere, ale nie jestem pewna czy znajdę coś innego.

Gość gość
Co masz robiec ? To zalzey od tego : * ile masz lat * czy masz zoboawiazania (rodzina; kredyt) * czy masz szanse znalezc cos innego / lepszego

Gość gość
Mam 27 lat Pracuje jako telemarketer- (szlag juz mnie trafia) Nie wiem czy znajde cos innego Skonczylam studia na Uniwersytecie a dzwonie jak debil do ludzi i proponuje jakies bzdety

Gość gość
Nie mam rodziny, nie mam kredytów. Zero zobowiazań. Nie planuje zakladac rodziny przez najblizsze lata

Gość gość
sraka goni srake

Gość gość
a co sprzedajesz??? moze idz na infolinie pracowac

Gość kardulaki
Szukaj innej jak nie masz kredytów w końcu znajdziesz coś dla siebie! Ja też swojej nienawidzę ale ja mam kredyty i sama muszę się utrzymać :(

Gość gość
W mojej sytuacji nic sie nie stanie jak miesiac pracy nie bede miala, czy nawet 2, dlatego rzucic to chce w cholere, zrobic sobie miesiac przerwy i znalezc cos innego. Bo jak sobie pomyslę że za pare lat bede po 30 stce ze złamanym życiem i że mialam depresje w wieku 20 paru lat to aż żyć już mi sie nie chce

Dziewczyno szukaj czegoś innego może nie od razu znajdziesz ale przynajmniej będziesz miała poczucie,że robisz coś dla siebie. Wyjedź do większego miasta będziesz miała większe szanse nie trać czasu.

Gość gość
ja pracuje jak sprzataczka i mam 3000 do reki siedze i sobie pije kawke i udaje ze pracuje

Gość gość
Już wolalabym sprzatac i miec spokojny umysl niz robic to co robie

Gość gość
ja tez wole sprzatac****ewnie to bede wykonywac, nie umialabym wciskac ludziom czegos przez telefon. Lepiej to rzuc, skoro tak cie to meczy psychicznie.

Ja właśnie sprzątam i mam tego dość:(.Do gość 14.25 gdzie sprzątasz ,że tyle zarabiasz??

Gość gość
Ja bym chciała robić coś co mnie nie wkurza i co daje szansę rozwoju, a nie ciągle prawie te same rzeczy gadac przez telefon.