Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przedszkolanka 1

Dlaczego brzydko i pomięcie ubieracie swoje dzieci do przedszkola?!!

Polecane posty

Gość gość
Ja tam ubieram synka super. Podoba mi sie gdy ma wszystko idealnie pasujace, chodzi najczesciej w dresach ze sciagaczem na dole plus fajny tshirt, chusta na szyi, czapka, jakis modny dlugorekawnik. Codziennie ma inny pachnacy wyprasowany zestaw. Zwracam max uwagi na czyste uszy, paznokcie, kremuje mu twarz i ukladam wlosy. Chce zeby prezentowal sie bardzo dobrze, to naturalne. Autorka troche racji ma bo wiele jest dzieci odpicowwnych rodzicow wygladajacych koszmarnie w wyblaklej musztardowej bluzie z motywem kaczora do spranych jeansow z poszarpanymi nogawkami. Ale nie zapominajmy ze to absolutnie nie nasza sprawa i nic nam do tego. Mi to nie przeszkadza i malo interesuje, mam swoje dziecko i o nie dbam

Gość gość
Dziecku w przedszkolu ma byc wygodnie i koniec kropka.żadne dobrane kolorystycznie ubranie nie zastąpi mu super zabawy gdy go nic nie uwiera i przeszkadza.tyle w temacie

Gość H helix
Autorko, wybacz, ale sama jesteś mądra inaczej, skoro mnie atakujesz. Nie jesteś pępkiem świata. Rozwinęła się dyskusja z wątkami pobocznymi, a ja opisuję swój stosunek do ubierania dzieci. Ktoś wcześniej wspomniał o markowych ciuchach, więc i do tego się odniosłam. Sama stwierdziłaś potem, że źle wyraziłaś swoje pytanie, ale wiem, o co Ci chodzi. To nie matura, że odpowiedź ma być tylko na zadane przez Ciebie pytanie. Po kilku kolejnych wypowiedziach, po prostu temat się rozwija i poszerza. Czego Ty nie rozumiasz?

Gość gość
Autorka napisała sobie prowo i poszła spać :)

Gość gość
Dziecku w przedszkolu ma byc wygodnie i koniec kropka.żadne dobrane kolorystycznie ubranie nie zastąpi mu super zabawy gdy go nic nie uwiera i przeszkadza.tyle w temacie X W jakim temacie? Autorka nie pisala ze dzieci sa ubrane w niewygodne do zabawy ciuszki tylko w "laszki" bez ladu i skladu ;)

Gość gość
Co za durna dyskusja. Nie wiem o co chodzi z tym ubieraniem "pomięcie", ale ja serio nie widuje niechlujnie ubranych dzieci w grupie rówiesniczej mojego synka, ani w przedszkolu, ani na placu zabaw. A już na pewno nie spotykam się z sytuacją, że zadbana matka prowadzi jakiegoś koczkodana. Pewnie, że do zabawy dzieci najcześciej ubierane są na sportowo, ale nie jakoś od sasa do lasa. Gdzie wy mieszkacie?

Gość gość
Powiem ci gdzie mieszkają, na jakiejś zapyziałej prowincji :)

Gość gość
gość dziś Dziecku w przedszkolu ma byc wygodnie i koniec kropka.żadne dobrane kolorystycznie ubranie nie zastąpi mu super zabawy gdy go nic nie uwiera i przeszkadza.tyle w temacie X W jakim temacie? Autorka nie pisala ze dzieci sa ubrane w niewygodne do zabawy ciuszki tylko w "laszki" bez ladu i skladu oczko.gif X Bez jakiego ładu i składu? Autorka pisała, że brzydko, pomięcie (piękny neologizm) ;) oraz że nie pasują do swoich wyfiokowanych mam.

Gość gość
Na pewno gdzieś, gdzie słowo "pomięcie" coś znaczy...

Gość gośćnowa
Czytam te Wasze komentarze i wydaje mi się, że najważniejsze aby dziecko było ubrane schludnie ale w oddychające materiały, nie plastiki, buty powinny być skórzane!!! To najważniejsze!

Gość złośnik22
Ja też tak uważam! Najważniejsze to porządne ubrania.. kupiłam mojemu Antosiowi takie buty - śliczne i porządne! www.kornecki.com.pl/katalog/3311-purpura.html

Gość gośćnowa
Słodziaki :) Nie tyko buty, ale i swetry czy koszulki. Stawiajcie na naturalne produkty :)

Gość złośnik22
Zgadzam się z Tobą całkowicie. Wiem, że takie produkty są droższe, ale plastiki mogą wywołać większe szkody!

Gość pomocnabasia
Dokładnie, najważniejszy jest komfort! Jak widzę te biedne dzieciaki w poliestrach i innych dziwnych materiałach.. Stawiajcie na skórę i bawełnę :)

Gość gość
Dla tych co chcą, aby dziecko wyglądało ładniej, modniej i zostało jeszcze w kieszeni, polecam www.mlmportal.pl