Gość gość Napisano Listopad 19, 2015 Moja córka ma 13 lat. Już od roku meczy mnie o nowego laptopa, bo ten obecny jest a to za stary, a to za gruby i każdy będzie sie śmiał. Laptop ma 6-7 lat. Córka jest dość obowiązkowa i dba o swoje rzeczy. Dobrze uczy sie w szkole, miała najwyższa średnia na koniec 6 klasy w całej szkole. Pisze wiersze zdobywające wysokie miejsca w ogólnopolskich konkursach. Bardzo prosiła mnie o macbooka, wybrała już sobie konkretny model, ja proponowałam tańsze, ale ona uparcie brnęła w swoje. Gdy dowiedziałam sie, ze te laptopy nie maja windowsa tylko jakiś twór prosto z Apple, powiedziałam jej, ze raczej nie. Jednak córka bardzo to przeżywała, ten macbook to jej marzenie i absolutnie nic innego nie chce. Argumenty o lepszości windowsa spływają po niej jak po kaczce. Pokazałam jej filmik, dlaczego windows jest lepszy od makintosza, to ona znalazła taki sam, tylko na odwrót. Córka ma dużo oszczędności, ja dołożę trochę od siebie i wtedy wystarczy. Kupić jej takiego laptopa? Prosze o opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach