Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupić córce wymarzony prezent?

Polecane posty

Gość gość
Oprogramowanie hmm, kwestia gustu wg mnie, jeden lubi to, inny tamto i nie ma co sie obrażać. Ja np nie lubię windowsowych kafelków. I w smartfonach, i w laptopach, a win 10 właśnie taki jest. Starszy jest trochę za stary, wg kolegi informatyka jak mam okazje, to lepiej wybrać cos innego - niekoniecznie maka, moze win 10, ale po prostu mi sie nie podoba, a córce to już zupełnie :|

Gość gość
a co sadzisz o macbooku 12" 512 GB?

Gość gość
12 cali to stanowczo za mało.

Gość gość
to co z jak najcieńszych modeli air? jakiś starszy? a moze pro, chociaż mobilność tez będzie ważna?

Gość gość
Dobry MaC kosztuje ok. 10.000 zł więc aż tak drogi to nie jest. To wspaniały komputer tylko nie zapomnij o gwarancji, bo bywa że się psuje.

Gość gość
to był sarkazm?

Gość gość
Piszesz : "Córka ma dużo oszczędności, ja dołożę trochę od siebie i wtedy wystarczy. " To zmienia nieco postac rzeczy, bo to nie TY kupujesz tylko DOKLADASZ corce. Jesli tak jak piszesz corka jest dobra uczennica, jest grzeczan, dba o swoje rzeczy, i bardzo tego laptopa chce to pozwililabym jej kupic (czywiscie dokladajac tyle ile brakuje) ALE zaznaczylabym ze kupuje sobie cos co bedzie jej sluzyc przez kilka lat, wiec jaki wybierze taki bedzie miec :P Jesli sama sie nie przekona ze zle wybrala to Ty jej nie przetlumaczysz... a moze sie okazac ze naprawde bedzie z niego zadowowlona i bedzie jej dobrze sluzyl. Ja osobiscie zadnych mc-szajsow nie kupuje, wole zwyklego laptopa z Linuxem, ale znam takich co sie za produkty Apple dadza zabic i sa z nich zadowoleni...