Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety lecą na tępych facetów, liczne badania naukowe to potwierdzają.

Polecane posty

Gość gość
Autorze, a wiesz, ja zaliczam się do tych co sie podobają kobietom, dbam o siebie, regularnie siłka, basen, sauna. z ryja przystojny. wiem, wiem samemu o sobie tak pisac to kurtuazja, ale wiem jakie mają o mnie zdanie dziewczyny. ale zamiast tępych ochlajparty wole konstruktywniej czas spędzać. staram sie dbać o język, styl wypowiedzi i brzydzi mnie ordynarny podryw typu "r****asz sie czy trzeba z tobą chodzić". Efekt taki że wszystko ok, kobiety lubią mnie ale nic poza tym. Natomiast jak leci z tymi samymi pannami bezczelny troglodyta to chętniutkie jak pszczoła do miodu. Pracuje od wielu lat w takim miejscu, gdzie scierają sie różnej klasy osobowości i z czystym sumieniem stwierdzam, że im większy cymbał, tym ma lepsze branie u kobiet.

Gość gość
Najwidoczniej jednak sobie pochlebiacie ha ha i zaden z was ani tak przystojny,ani tak inteligentny jak mysli. A autor watku zapewne jest inteligentny inaczej skoro opiera to,co wie o swiecie nie na zyciu tylko na badaniach.

Gość gość
Fantom gorzej ci :O

Gość gość
Coś w tym jednak jest co pisze autor. Mój instruktor, który dorabia sobie w szkole jazdy, powiedział mi, ze w jego firmie kobiety biją się o faceta głupiego, tępego, który co każdy weekend wsiada po pijaku za kierownice. Dla mnie powodzenie u kobiet to żaden powód do dumy.

Gość gość
gość dziś A ciebie pociaga madra ,ale brzydka i np otyla kobieta czy ladna,zgrabna i duzo od tamtej glupsza? Pierdzielisz farmazony. Mnie to pociaga zdecydowanie ta pierwsza ale ja nie jestem autorem

Gość gość
"Jak tępy przystojniak do nich gada to też nie liczy się treść merytoryczna, a jedynie sposób wypowiadania słów i wygląd osoby te słowa wypowiadającej." Ej to kest akurat prawda, autor ma racje, ostatnio czytalem w jakims agazynie, chyba focusie, ze w przekazie komunikacyjnym dla kobiety w 70% liczy sie mowa ciala , 23% glos i tylko 7% tresc. Faceci podobno w 40% zwracaja uwage na mowe ciala, 15% glos i az 45% tresc

Gość gość
Same szmaty...

Gość gość
na tępych może nie ale na chamów i bad boyów jak najbardziej :)