Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AdriannaHuanna

Urojona ciąża?

Polecane posty

Gość AdriannaHuanna

Jestem mlodą osobą, więc mam troszkę strresu, pomocy. Nie uprawiam seksu, lecz petting. Od 3 do 8 listopada brałam mój antybiotyk, 1500 mg, mialam anginę. Byłam wtedy(3 listopad) w 25 dniu cyklu, a cykle mam po 35-38 dni, dość długo. 5 listopada lekko poleciala mi krew, dosłownie tyle co nic, 10 listopada dostałam tygodniowego krwawienia/plamienia? Byla to ciemnobrązowa maź, czasem krew, dość dużo tego było, jednak delikatniej niż miesiączka. w czasie tego plamienia, podrażniłam sobie pochwę( czesto byłam na toalecie) Troche sie wystraszyłam. A więc w poniedziałek krwawienie sie skończyło. jednak nadal odczuwam lekkie naprzemienne kłucie jajników, delikatne wzdęcia,zgagę lecz także delikatną, nudności mam oraz taki biały rzadki śluz, w małych ilościach. Nie bolą mnie piersi i nie jestem senna. Jednak ciągle myślę o jednym. Czy jakimś cudem mogłam wpaść? Zazwyczaj z chłopakiem uważamy, żeby sperma nigdy nie znalazła się obok moich narządów, jednak nie mam 100% pewności czy malutka ilość nie była na palcu. Pozdrawiam i proszę o pomoc.

Gość gość
Zrob badanie krwi i bedziesz miala jasnosc Pozdrawiam

Gość gość
ale że jak ciąża bez seksu? Myślę ze to raczej niemożliwe.