Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zaplanować ciążę bliźniaczą?

Polecane posty

Gość gość

Wraz z mezem chcemy starac sie o drugie dziecko a wlasciwie dzieci. Bardzo bylibysmy szczesliwi gdyby byly to bliznieta. Czy udalo Wam sie jakos zaplanowac taka ciaze?

Gość gość
Jakim cudem chciałbyś to zaplanować? ? Jedyny sposob to in vitro, a i tak nie daje pewności

Gość gość
nie wierzę...proponuję wrócić na lekcje biologii :)

Gość gość
mam bliznieta, naturalne;) nie radze planowac ciazy blizniaczej :D raczej modl sie, zebys blizniat nie miala ;) pozdrawiam - matka blizniat

Gość gość
Wiem ze niektore panie ktore marza o bliznietach wspomagaja sie kuracja hormonalna. Ale chce wiedzieć na czym to polega? I jakie daje efekty? Tego komentarza o biologii komentowac nie bede.

Gość gość
ale ty jesteś głupia, hormony albo zadziałają albo i nie, na dwoj***abka wróżyła, tak samo jak przy całkowicie naturalnym, spontanicznym poczęciu i komentarz o biologii był jak najbardziej na miejscu, bo pojęcia żadnego nie masz

Gość gość
Ciaza blizniacza to ciaza wysokiego ryzyka.....nie polecam....mi coreczka umarla a druga jest skrajna wczesniaczka-670g.

Gość gość
Ja jestem z bliźniaczek urodzona 34 lata temu w 7 miesiącu. Waga 740 g siostra starsza o 5 minut wieksza byla silniejsza dlatego urodziła sie pierwsza jej waga 790 g. Jestesmy jednojajowe. ale tego nie da się w żaden sposób zaplanować

Gość H helix
Autorko, dlaczego chcesz świadomie narażać zdrowie, a może i życie swoich dzieci?

Gość gość
Możesz nie komentować mojego wpisu o biologii ale prawda jest taka, że tego się nie da zaplanować i łykanie hormonów w sytuacji zachcianki a bez wskazań medycznych jest głupotą.

Gość gość
Kup zioła ojca sroki 3 i pij do owulacji, zwiększysz szansę na bliźnięta. Te zioła pobudzają owulację. Ja nie mogłam zajść w ciążę, a jak zaczęłam pić zaszłam od razu i to w bliżniaczą.