Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

himpokrytka

Moje rodzeństwo nie kryje się nawet z tym

Polecane posty

Gość gość
Nie masz poczucia że jesteś nieudacznicą ?:(

Gość gość
gość 21:36, akurat wyprowadzić się z jej domu jak najbardziej może ci kazać. :P Zobowiązania wobec rodziców nie oznaczają rezygnacji z własnego życia. Zrobiłabym to samo nawet gdybym była jedynaczką, mój brat przecież też może kiedyś opuścić rodzinne miasto, a może i Polskę. Nie musisz mieszkać z mamą, żeby jej pomagać. I komu ty chcesz udowadniać, jaki ty jesteś wspaniały, odpowiedzialny i opiekuńczy? Sobie? Mamie? Dziadkom? Ojcu, który zapewne ma to w d***e?

Gość gość
dziś Dom jest nasz wspólny, więc nie może :P I co niby oznacza termin 'rezygnacja z życia'? Dla mnie rezygnacja z życia to eutanazja :D Ja lubie swoje życie i niczego mi nie brakuje. Nikomu nic nie udowadniam, po prostu żyje jak chce i robie co chce. Kieruje sie swoimi wartościami i przemyśleniami i nikt nie ma na to wpływu. Odpisałem na twój post tylko dlatego, że stwierdzenie 'Od rodziców trzeba się w pewnym momencie wyprowadzić, bez względu na to, czy ma się własną rodzinę, czy nie' uważam za niezwykle głupie.

bo się kochacie z mamą to tak mówisz, ja ze swoimi się nienawidzę więc jak sie wyprowadzę to nawet nie pozostaniemy w kontakcie.

Gość gość
gość 22:02, a ja uważam, że głupie jest mieszkanie do końca życia z rodzicami. Ty masz swoje zdanie, ja mam swoje. I gitara. Tylko nie musiałeś mnie obrażać stwierdzeniem, że wyprowadzając się od mamy porzuciłam ją. Ona i mój mąż są najbliższymi mi ludźmi, a takie opinie jak twoja uważam za niesprawiedliwe i krzywdzące.

Gość gość
dziś No wiesz, mieszkanie do końca życia z rodzicami nie jest łatwe, biorąc pod uwage, że rodzice są od ciebie 30 albo przynajmniej 20 lat starsi. Jeśli nie spotka cie wypadek albo śmiertelna choroba to przeżyjesz swoich rodziców, więc na koniec życia i tak i tak ich nie ma. Przykro mi, że czujesz sie taka obrażona i skrzywdzona, ale ja tak to po prostu widze, że ją porzuciłaś.

Gość gość
himpokrytka, no skoro ich nienawidzisz to rzeczywiście lepiej by ci było sie wyprowadzić ale jak jesteś sama z 2 dzieci to będzie trudno, musisz mieć bardzo dobrze płatną prace.

Gość gość
czemu twoj *****cz cie nie wezmie do siebie?

Gość gość
Jak jest troje rodzeństwa to zawsze dwoje z nich trzyma się razem a trzecie jest osobno. Dlatego trzeba mieć czworo dzieci gdzie automatycznie stworzą się dwie wspierające się parki

właśnie ja mam troje rodzenstwa i co z tego? brat się wyprowadził jak miałam 7 lat siostra stworzyła z drugim bratem tym co jest 22 miesiące starszy duet a ja zostałam sama...

Gość gość
i co bedziesz robic ?