Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia 135

Co mam o tym myśleć .

Polecane posty

Gość Klaudia 135

Poklocilam się z moim chłopakiem. Poszło o to że gdy rozmawialiśmy przez tel to powiedział że gadam bez sensu ja wkurzajac się przy tym odpowiedziałam że "po huj ze mną gadasz jak gadam bez sensu "i się rozlaczylam. Po jakimś czasie przeszło mi i zadzwoniłam do niego ale stwierdził że ogląda film i nie będzie gadał.Nie chciałam pisać do niego ale brak silnej woli zwyciężył . Po czym weszłam na facebooka i co tam widziałam a jeszcze przedtem twierdził że nie może na niego wejść bo nie ma wystarczających środków na telefonie żeby z niego korzystać bo tylko na telefonie siedzi. Napisałam do niego co robisz wyswietlil ale nie odpisał następną wiadomość do niego jaką napisałam to że za ostro się unioslam lecz też brak odpowiedzi . Wkurzylam się i już nic nie pisząc wyszłam z portalu lecz czekając że napiszę , nie zrobił tego. Teraz jest mi przykro że obraża się o głupstwa. Co mam zrobić jeśli jutro będzie tak samo dolujacy dzień bez odzewu.

Gość gość
Odpisze ktoś ?

Gość gość
nie wiem co ty masz myśleć, ale ja jestem kobieta i jakby facet zachowywał sie jak ty, to dałabym sobie spokój. JESTEŚ NAMOLNA. Naprawde myslisz,że on nie ma ciekawszych rzeczy od słuchania twojego pieprzenia o głupstwwach, ciągłych smsików i durnych zagajeń na facebooku?? Kobieto, daj mu pożyć choć 5 minut bez TWOJEGO SMSA!!!! Nie masz nic do roboty??

Gość gość
Caly dzien nie piszemy tylko po pracy o 20 się zdzwaniamy czy to tak dużo ?

Gość gość
haha nie no poważne problemy! hihi

Gość gość
A normalnie ze soba rozmawiacie? Bo to brzmi tak jakby jeden przegadywal drugiemu,kto ma racje. I oboje sie pozniej obrazacie,bo zadnego nie bylo na wierzchu i jeden i drugi czuje sie niezrozumiany i urazony.

Gość gość
Od wczoraj nie rozmawiamy ze sobą . Dziś był na fb to nawet mi na dzień dobry nie napisał. A widział że jestem. Zajął się lajkowaniem koleżanek.