Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina2711

badanie z krwi

Polecane posty

Gość karolina2711

Witam. Pisze tu z zapytaniem, poniewaz moj ginekolog jest na urlopie. Zaczne lekko od poczatku. Jestem po 3 poronieniach. W sierpniu minal rok od ostatniego. W pazdzierniku mialam miesiaczke 18 (kolejny mc inny termin). Wrocil maz z zagranicy i doszlismy do wniosku, ze chcemy probowac nadal. Zrobilam 3 testy, z czego dwa poznym popoludniem i byly negatywne a ten na czczo taka blada kreska sie zrobila. Bylam w siodmym niebie jak to zobaczylam lecz dla potwierdzenia poszlam zrobic BETA HCG i pokazalo <0.1 mlU/ml ze strzalka w dol! :( lecz nie daje mi to spokoju bo mdli mnie, bola mnie piersi jak nigdy, co chwile biegam do toalety i od 4 dni mam taki dziwny sluz, bo mam wrazenie jakbym mocz oddawala i ten sluz jest bialy. (nigdy nie mialam czegos takiego przed okresem wiec nie wiem). Ostatni raz wspolzylam dokladnie z mezem 7 listopada (8 juz wyjezdzal :(). I moje pytanie brzmi czy to moze byc od okresu czy tez moze zbyt szybko zrobilam badanie krwi? A robilam badanie krwi o godz 14 wiec na czczo nie bylam. Czy bylby ktos w stanie mi odpowiedziec na moje pytanie? Pozdrawiam serdecznie i dziekuje za odpowiedz!

Gość gość
badanie beta hcg nie musi być na czczo i pora badania też nie ma znaczenia. Wykryje poziom hcg i już. Więc albo faktycznie ciąży brak a twoje objawy to zaburzenia hormonalne albo w laboratorium zaszła pomyłka. Zrób rano test z moczu.

Gość gość
Któreś badanie jest błędem. Skoro masz objawy, to powtórz betę. Ja kiedyś dostałam błędny wynik beta hcg ponad 2000 a ciąży nie było :(

Gość gość
Dziekuje za odpowiedz. Dzis zrobilam ponownie test z moczu i nic nie ma. Wiec czekam na swojego lekarza az powroci z urlopu i dzialam z badaniami. Dziekuje za odpowiedzi! Pozdrawiam :)