Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w jaki sposob legalnie zdobyc wyksztalcenie srednie szybko?

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuje wyksztalcenia sredniego..zależy mi na czasie, i na tym by bylo to legalne..z przyczyn osobistych nie poszlam do sredniej szkoly tylko ukonczylam zawodowa ale nie jestem glupia;) ciagle coś czytam, interesuje sie wieloma rzeczami, potrafie na wiele tematow rozmawiac, ogolnie wiedze mam dosc duza i w roznych dziedzinach ale nie mam kasy ani czasu by robic szkole srednia..a teraz mam okazje miec fajna prace..i wszystko bylo by super gdyby nie brak wyksztalcenia sredniego ktore musi byc, widzialam ze sa licea 1 roczne nawet online, ale to za dlugo..ja potrzebuje czegos na juz.. potem chcialabym isc na studia. Da sie jakos zalatwic takie swiadectwo z wyksztalceniem srednim? Jesli coś wiecie to piszcie..bede bardzo wdzieczna :)

Gość gość
Tego jeszcze brakuje, żeby na studia szli ludzie po zawodówce, dobrze że tacy wylecę po 1 semestrze jak by poszli. Co do średniego, to są licea dla dorosłych, jednak to trwa trochę, bo wiedzy nie da się nabyć w 1 dzień

Gość gość
do gosc 11:57 czy ty umiesz czytac ze zrozumieniem? wiedze mam..tylko nie mam czasu na szkole..gdybym poszla to spokojnie bym zaliczyla liceum tylko ja nie mam na to czasu bo takie szkoly to 1 rok, 2 lata zajmuja..ta 1 roczna to liceum ekscernistyczne. Ja mam tylko kilka tygodni..

Gość gość
nie nadajesz sie do tej pracy wiec jej nie zdobedziesz,to posada dla tych co cos soba reprezentuja a nie dla takiego zera.To dopiero trzeba byc ..... zeby cos takiego wymyslec

Gość gość
to sa chyba jakies jaja ,

Gość gość
rany jakie z was kretynki, zbluzgalyscie mnie choc Wam nic nie zrobilamm...mam nadzieje ze zycie wam za to kiedys odplaci w podobny sposob. Nie znacie mnie ani w jakiej bylam sytuacji wiec naprawde jedna z druga by sie pobeczala i mnie przepraszaly ze tutaj tak o mnie napisalyscie ze jestem zerem ze jestem leniwa..bo to akurat ma tyle do rzeczy co nic..jakby chodzilo tylko o lenistwo to ja bym byla zyciu wdzieczna..ale niestety..nie kazdy jest taki zdrowy jak wy i może codzien latac po miescie za nowymi promo..i nigdzie nie napisalam ze chce kupic dyplom! ani ze chce isc na studia po zawodowej bo tak naprawde liceum ţo gowno, jest banalne i matura tez..bo robilam sobie sporo testow maturalnych w domu podczas choroby i glupia nie jestem jak tutaj mnie zwyzywalyscie profesorki od siedmiu bolesci heh..

Gość gość
Możesz napisać egzaminy eksternistyczne ze wszystkich przedmiotów licealnych, wpisz sobie w google, Okregowa Komisja Egzaminacyjna. Ja tam w miesiąc (luty) zdałam wszystkie przedmioty licealne a w maju zdałam maturę . Szybciej się już nie da

Gość gość
masakra :O jakbyś była taka mądra i oczytana za jaką się uważasz, to byś wiedziała, że legalnie zrobić 3 lat liceum w ciągu paru miesięcy się NIE DA. Wiedziałabyś również, że wykształcenie średnie się zdobywa w chwili zdania matury, a ta jest organizowana w maju, a nie specjalnie dla ciebie za 3 tygodnie. Wniosek: twoja mądrość to twoje urojenia.

Gość gość
Nie rozumiem jak ktoś kto na wstępie obraża kogoś kogo nie zna może się uważać za mądrego i wykształconego... Dla mnie ktoś taki jest tępy i choć by skończył nie wiem jakie studia to i tak jest idiota...

Gość gośćmiro11e
ja mogę załatwić szkole średnią w dwa lata mirek 791071439 napisz a zadz

Gość miro11e
zainteresowany ktoś wykształceniem średnim napisz mirek 791071439

Gość gość
Moja mama rok temu skończyła szkołe średnią dla dorosłych. Wseh, żak, teb oferują darmowe nauczanie na różnych kierunkach, niestacjonarnie. Ale trzy lata musisz przemęczyć

Gość gość
Hahaha szkoła średnia w rok lub dwa:D to se dopę tym papierem podetrzyj. Szkoła średnia to coś znaczy jeśli jest z matura i w odpowuednim wieku kończona. Jak masz ok 30 to jasne, że to załatwione papiery. :D kogo ty chcesz nabrać :D

Gość gość
Taka mądra a nie wie, że aby iść na studia trzeba mieć żadna maturę a nie ukończona szkole średnia. Ale mądra :D no popatrz, twoja mądrość bije po oczach :D

Gość gość
chyba zdaną

Gość gość
Ogromna żenada!!! Ludzie mieniący się zdaną maturą lub ukończonymi studiami powinni reprezentować nieco inny poziom dyskusji. Tacy jak Wy ,krytykujący wszystko i wszystkich ,bo przecież jesteście super. Wrzucacie wszystkich po zawodówce do jednego worka. To że ktoś skończył szkołę zawodową czy średnią nie określa poziomu intelektualnego.

Gość Zbyszeek10
Dokładnie. Jestem po zawodówce 18 lat i od 15 lat prowadzę firmę. co ma jedno do drugiego

Gość gość
wziasc sie za zeszyty i nauke patolo nie ma tak latwo z pustego salomonu nie naleja

Gość gość
Do madrali, ktora twierdzi, ze aby miec wyksztslcenie srednie nalezy poswiecic 3 lata. Ja skonczylam liceum eksternistyczne, trwalo to rok. Oczywiscie nauki bardzo duzo, bo w rok trzeba ogarnac to co w 3 letniej szkole. Otrzymalam swiadectwo ukonczenia szkoly sredniej i wyksztalcenie srednie. Podeszlam pozniej naturalnie do matury, po ktorej otrzymalam swiadectwo maturalne, dzieki czemu moglam ukonczyc studia. Zaczynalam od zawodowki, bo chcialam zarabiac, a przy okazji praca ta byla moja pasja.

Gość NOVA CE GLIWICE
Pomożemy Ci zawodowo! U nas rekrutacja trwa cały rok! Wystarczy 1 rok by zostać specjalistą ! Nie wymagana matura. TOP kierunki: Specjalista do spraw dietetyki, Opiekun Medyczny, Rejestratorka Medyczna, Technik Handlowiec, Technik Elektryk, Organizator Imprez Ślubnych. Zapisz się do NOVA Centrum Edukacyjne ul. Zwycięstwa 50/2, Gliwice, tel.: 794 400 162, mail: gliwice@nova.edu.pl lub zapisz się ON-LINE: www.nova.edu.pl

Gość NOVA CE GLIWICE
Pomożemy Ci zawodowo! U nas rekrutacja trwa cały rok! Wystarczy 1 rok by zostać specjalistą ! Nie wymagana matura. TOP kierunki: Specjalista do spraw dietetyki, Opiekun Medyczny, Rejestratorka Medyczna, Technik Handlowiec, Technik Elektryk, Organizator Imprez Ślubnych. Zapisz się do NOVA Centrum Edukacyjne ul. Zwycięstwa 50/2, Gliwice, tel.: 794 400 162, mail: gliwice@nova.edu.pl lub zapisz się ON-LINE: www.nova.edu.pl

Gość gość
Nie wiem. Jednak wiem, jak szybko zdobyć dziesięć tysięcy złotych. Wystarczy wejść na www.igortreneronline.pl i zmienić swoje życie :)

Gość Sylwiakk
Na przykladzie brata cos powiem- zawsze cale dnie przed kompem, teraz tylko wieczorami. Tyle ze teraz projektuje strony internetowe i na tym zarabia dobre pieniadze. Szkoly sredniej nie skonczyl ale poszedl zaocznie do liceum + zrobil sobie kurs projektowania stron www na eduweb.pl. Na co dzień pracuje w biurze jednego marketu, ale dorabia sobie wlasnie przy projektowaniu stron.

Gość gość
To tak jak z moim znajomym który zlecił komuś zrobienie strony internetowej ale niestety był niezadowolony i sam sie nauczył. Zajęło mu to długi czas, ale ogarnął temat i teraz ma tak tanie strony że prostej strony nie opłaca się nigdzie inedziej zamawiać.. http://stronki-24.pl warto sprawdzić jak ktoś szuka tanich i solidnych stron internetowych

Gość gość
Żenada to jest zachowanie większości osób komentujących ten temat .Znalazły się uczone wielce a klasy za grosz.Do osoby zainteresowanej . Oczywiście że można zrobić liceum w rok ,tylko że są to licea prywatne i eksternistyczne i to wcale nie prawda że taka szkoła się nie liczy ,po niej możesz normalnie zdać maturę,iść na studia i znaleźć fajną pracę .Koszta to za dwa semestry około 1000zlotych . Pozdrawiam i powodzenia życzę

Gość gość
I gdzie teraz pracujecie ofermy po studiach czy liceach w maku matka wam wszystko opłacało nie wiecie co to jest nawet praca do 25 roku życia u mamusi na garnuszku a obrażacie ludzi którzy poszli do zawodówki nawet nie wiedząc o co się rozchodzi dokładnie z zawodówką a ty dziewczyno mogłaś o tym szybciej pomyśleć że chcesz robić średnie już zaczynając 1 zawodową klasę zapisać się do liceum dla młodzieży to jest coś podobnego jak dla dorosłych bys miała zawodówke i mature za jednym zamachem zdane. I Jeszce jedno wy j****a intelektualiści którzy myślą że są z***biscie mądrzi bo zdali maturę że względu na ślepy łud szczęsci s***********e co bo LO albo studia są dla wybranych a wy dostaliście taka obcje bo tak chcieliście i co jeździeckie teraz samochodem pozyczonym od mamy albo taty ja mam zrobione w ciągu 4 lat zawodówke z profilu elektryk i powiem wam że takie łatwe nie było głównie kursy której trwają miesiąc a materiału jest tyle do przerobienia co pół albo rok w technikum na tej samej tematyce i mam też średnie i dobra prace i proszę nie w*********e ludzi ze uczą się w zawodówe bo się okaże że mają lepiej ułozone życie od was którzy ledwo wiążą koniec z końcem bo teraz ludzie zatrudniają tylko że względu na umiejętności a nie wykształcenie. Co to za elektryk który nie wie jak wykopać kabel bo go nie uczyli w technikum jak go wkopac tak są tacy ludzie po technikum

Gość gość
Niestety faktem jest że jeżeli chcesz legalnie zdobyć wyksztalcenie to niestety, ale musisz znaleźć czas. Nie ma innego sposobu. Pozdrawiam

Gość ToBezZnaczenia
Obawiam się, że na już się nie da. Jednak fajnie, że obudziła się w tobie ambicja. A chamy, które wyśmiewają takie ambicje i patrzą z góry, bo już mają np. wyższe tylko udowadniają, jaki rzeczywiście poziom sobą reprezentują. Wykształcenie niewiele mówi o człowieku. Nie znam sprawy, więc nie uzurpuję sobie prawa do oceny twoich decyzji. Poza tym każdy popełnia błędy. Ważne jest, że chcesz się piąć w górę i tego się trzymaj. Powodzenia.

Gość Prawda

Dla chcącego nic trudnego.

A te kurwy co myślą, że musisz siedzieć i uczyć się bite 3 lata. To są zwykłe szmaty. Debile, które po szkolę nie osiągnęły nic.

Co z tego, że siedzisz w szkole 3-4 lata. Jak i tak nic z niej nie wyniesiesz, bo wiedza ci przepadnie. Jebany papierek jest tylko po to, żeby dostać lepszą pracę. Wątpię, żeby wiedza z technikum przydała się w jakiejkolwiek pracy. Potrzebne jest wykształcenie zawodowe, a nie biologia chemia i inne gówna.

Gość Beka z was

Jezu ale hejt poleciał. Szczerze mówiąc mam doświadczenie z taką inteligencja co powiecie na to ze istnieją ludzie inteligentni bez wykształcenia którzy mają zarobki miesięczne na poziomie 20000 tys zł z wykształceniem podstawowym i kochają swoją pracę i każdy korposzczur pewnie się zaraz zbuntuje bo jak to tak podstawowe tyle piniendzy. Nie trzeba mieć papierku zeby myśleć wystarczy wiedzieć co się robi w zyciu i co sie chce osiągnąć oraz mieć sporo pokory znam mnóstwo przypadków ludzi np jeden robił w fabryce skarpet teraz jest Komentatorem  esportowym jeden otworzył firmę zaczął pracować i lapac umowy teraz wozi się s klasa AMG ale powiedział ze on się jeszcze wybije wystarczy pomyśleć nakteslic cel i dążyć do niego a nie gadać ze bez wykształcenia zadnej ciekawej pracy nie dostaniesz te czasy mijają możecie iść na studia tylko powiedzcie mi czm tyle magistrów i innych pracuje na uberze i w maku stawiajcie dalej na papierki bez celu hipokryci i szczerze jakbym. Miał wybór to bym wolał kupić te swiadectwo aniżeli powtarzać znów te nie wynoszące 3 lata