Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adaśko123

Moja żona przestaje interesować sie seksem

Polecane posty

Gość gośćastrofanka
A wyobraz sobie kretynie, ze 1- meza;) Sam nie dasz ready?! Popros kolegow z kobiecego forum;) bedziesz dobrym wore na rich sperme;)

Gość gość
Ja tez wale kiedy ja chce a wy to obiadzik ugotuje i ona pada ze zmeczenia,druga w domu lezy cale dnie i jeszcze ma czelnosc mowic ze seksu niechce. Wy to potraficie tylko brac ale dawac to juz nie. Wyjda wam oczy jak wrocicie do domu a tam rzeczy meza nie bedzie bo maz mial dosyc tego uzalania sie i narzekania waszego lenie.

Gość gość
Do 10:07. Chcica? My tylko chcemy to co nam sie nalezy! O to wszystko co cie pusta lalo otacza to skad sie wzielo? Wy! k***a wy baby to stworzylyscie. Naiwne krowska jestescie. Zyjecie w swiecie, dobrobycie ktory my stworzylismy. Niszczac swoje zdrowie a nie raz zycie. I troche szacunku! Bo wasze godziny juz sa policzone. Waszych rzadow i madrosci.

Gość gośćWaszPan
Astrofanka nie jestem pedalem wiec luz bo patrze ze cie z nerwow nosi bo zaczelas rozumiec wasza role w zyciu i moje argumenty przepowiadaja za tym co do tej pory osiagnelas. Najwiecej kobieta osiaga doopa to prawda 95% tego co ma to dzieki doopie a 5% to ambicja,zaradnosc. Moze jestes w tych 5% choc watpie bo takie tu nie przesiaduja. Wkleje sobie nicka by odroznic posty bo patrze ze "kolega" tez chce wam uswiadomic do czego stworzone jestescie.

Gość Lilinna
Wspolczuje Ci ,że trafiłes na leniwa kobietę.. bo chyba stąd Twoja niechęć do naszej płci. Ale teraz większość kobiet pracuje. Ja pracowałam zawsze i to ciężko, tak jak mój mąż. W chwili obecnej jestem sama,pracuje ,mam cały dom na głowie. Swoją przyszłość buduje sama,nic mi z nieba nie spada. Nie kieruj się stereotypami

Gość gość
kiedyś mężczyzna utrzymywał żonę , dzieci , dom. To i dostawał co chciał i co mu się słusznie należało. A kobieta rodziła, rodziła, rodziła - cworo dzieci , piecioro , sześcioro. i często więcej. A facet musiał na to całe tałatajstwo zarobić, a jak nie to patrzał jak mu dzieciaki głodują Teraz nie umiecia zarabiac i utrzymywac rodzinę- wiec czego macie takie wymagania? To my musimy stosować antykoncepcję , żeby was nie obarczyć nadmiernym potomstwem ,a to co jest jeszcze musimy same utrzymac nakarmić , no i zarobić na siebie i własną emeryturę. Spadajcie dziady, a do roboty to i sexu dostaniecie. A jak zarabiacie dwa tysiaki miesięcznie , a i jeść dobrze chcecie i piwko wypić to gdzie do sexu???

Gość gość
Kurwa ja p*****le. Kobieta nie jest stworzona żeby was zadowalać. Wy nie powinniście mieć żony. Co ten wasz ślub jest warty? Obiecujecie kobietom ze będziecie je kochac, będziecie wierni i będziecie je szanować i co? I gowno.

Gość gość
Tak poważnie. 1. Długotrwały brak popędu to choroba 2. Małżeństwo ma za cel także zaspokajanie potrzeb seksualnych 3. Brak seksu wróży szybką zdradę a to wiele innych problemów z rozwodem włącznie. I nie bardzo wiadomo czyja wina. Tłumaczenie ze jego wina bo zdradził w takiej sytuacji nie przejdzie. 4. Jeśli kobieta jest w miarę inteligentna to sama powinna wiedzieć że trzeba iść do lekarza $psychiatry czy seksuologa.

Gość gość
Taaaa powinnam iść do psychiatry bo nie lubię seksu. Nigdy nie miałam popędu. Tylko jak chciałam miec dziecko uprawiałam seks i to bez żadnej przyjemności. Mój mąż tez nie potrzebuje seksu. I co ty na to.

Gość gośćWaszPan
Antykoncepcje stosujesz bo ty chcesz a ne chlop bo chcesz kariere wielka zrobic bo ci tv tak wpoila i otoczenie wiec nie pierdo...glupot. Jakbyscie pracy nie zabieraly to wiecej facetow by robilo za wieksza wyplate bo jestescie konkurencja tansza jak tania sila robocza z chin. Dzieci jak juz rodzicie to tez bo chcecie wkoncu macie ta swoja intuicje,instynkt macierzynski. Bredzisz wiec pucuj broche bo maz ma prawo wszelkie w nia wjechac kiedy chce a ty gowno masz do powiedzenia.

Gość gośćastrofanka
Wasz Pan-troche pozno sie okresliles bo twoje wypowiedzi zlewaja sie z kolegi I ciezko was odroznic.... Skoro wedlug Ciebie 95% to zasluga doooopy to te 95% dooopy z Pana rzuciloby CIE na kolana czyscic buty ...Pani. Jezykiem. Kundel bezpanski k***a jego Mac:)

Gość gość
Może twój nie potrzebuje seksu z tobą bo robi cię na boku?

Gość gość
10.52 D**y to byście chcieli a wiesz ze z tego są dzieci kreatynie? Kobiety antykoncepcje stosują bo nie chca miec 10 dzieci to chyba normalne bo wy przeciez gumy założyć nie możecie bo to wam ma być dobrze. Roszczeniowi kretyni tylko daj, daj,daj a wy co dajecie od siebie? GOWNO! Jak oczekujecie cos od kogoś to dajcie tez cos od siebie.

Gość gość
10.56 Może i tak. Nie wnikam w to.

Gość gośćWaszPan
Astrofanka no niewiem czy doopa to idealny srodek platniczy w sensie fizycznym jak i emocjonalnym. Na kolanach zazwyczaj wy jestescie zreszta tak jak powinno byc ;) gratuluje 1 meza,a "nie mezow" ilu bylo? :D najwidoczniej nie ja sam prawde potrafie powiedziec a jest nas dwoch,dlatego tez wpisalem nick.

Gość gość
Męska szowinistyczna świnia.. ot co :-)

Gość gość
Brak sexu u zdrowego mezszyzny , prowadzi do rozraznienia to moze powodowac nerwice a dalej depresje. Tak samo jest z kobieta normalna ktora odczuwa poped sexulany. Mi stuknelo w tym roku 33 lata i mam taka chcice jak nigdy. Ze musze sie w pracy ze 2 razy dziennie zmasturbowac przy p****lnach, bo nie daje rady. Ciagle sex mi w glowei. Zeby nie bylo jestem kobieta. Chyba przejde na atykocepcyjne bo niedlugo moj maz wymieknie i bedzie myslal ze jakas nifomanka jestem.

Gość gość
11.06 A ja nigdy nie mam chcicy a mam 22 lata

Gość gośćastrofanka
Wasz Pan - Moja odp to 1. I nie slin sie juz.... Moze cos od siebie co....?

Gość gość
Ale jak bylam mlodsza to az tak mnie nie bralo. Kobieta odbija chcica po 30. Daj sobie czas dziewczyno.

Gość gość
Nie sadze. Poprostu nie lubię tego.

Gość gość
Moze jestes osoba aseksulana skoro tego nie lubisz. Sa tez i takie kobiety ktorym nie sprawi sex przyjemnosci. Mi sprwia. Umiem sie sama zadwolic i moj maz tez umie dobrze bzykac dlatego ja sex uwielbiam ostatnio az za bardzo.

Gość gośćWaszPan
11:03 doopy to my chcemy bo mamy prawo do niej a wy wtedy macie prawo nic nie gadac. Nierozumiesz,ze urodzilas sie by moc rodzic dzieci,dawac doopy i sluzyc? W zamian masz dach nad glowa,stabilizacje itd bynajmniej finansowo bylo kiedys lepiej bo wy zescie sie wjepaly na etaty faceta a ze wy tansze jestescie to i po naszych poborach polecieli jego mac! Lepiej wroccie do garnkow. Szkoda slow na was. Zawsze bedziecie nizsze mentalnie od nas.

Gość gośćastrofanka
Kolezanko twierdzisz, ze po 30 jest pikantniej, libido osiaga szczyt? Jestem przed 30 I jakos nie potrafie sobie wyobrazic czegos lepszego.... Juz sama ze soba nice przepalam cisnienia.... ;)

Gość gość
Może. Mi ani seks ani masturbacja nie sprawia przyjemności. Nic mi to nie daje.

Gość gość
Kurwa dlaczego starzy mnie nie wyskrobali i urodziłam się kobieta? Bo według tego co piszesz to jestem najniższą kategorią.

Gość gośćWaszPan
Afrofanka to najwidoczniej jestes wyjatkiem lub jeszcze mloda i cale zycie kootaskow przed toba jest ;) za 30 lat napisz mi ilu mialas w dziureczkach wszystkich a nie teraz :p daje leb uciac ze bedzie to wiecej niz 1

Gość gość
11.18 To to w ogóle nie powinieneś mieć kobiety bo nie zasługujesz na żadna. Kopa w dupe dostać powinieneś i sam się nadajesz do garnków s********u j****y.

Gość gośćastrofanka
Was panjestes zonaty? Lat?