Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Master of Masturbation

Misio1 wyjedzie na taczce z kafete

Polecane posty

Gość gość
popieram! im szybiej kafe sie pozbedzie tego bydlaka tym lepiej

Gość gość
Też popieram misio piszę różne rzeczy które tak naprawdę nie miały miejsca ! to chora osoba !

@ gość dziś Też popieram misio piszę różne rzeczy które tak naprawdę nie miały miejsca ! to chora osoba ! x Dokładnie. Ostatnio opisał jak zlikwidował całe forum w internecie. Oto jego słowa: "misio1 wczoraj Internetu zacząłem używać dopiero niedawno. Przez przypadek zalogowałem się na pewnym portalu. Jakiś czas potem, administrator tego portalu, wszedł ze mną w konflikt i mnie publicznie obraził. Był przekonany, ze sprawę wygrał. Pół roku później, cały portal został ZLIKWIDOWANY, a jego właściciel do dzisiaj ma spore kłopoty". Ten jego wpis znajduje się tu: http://f.kafeteria.pl/temat/f1/robimy-zrzute-dla-misia1-bo-renty-mu-nie-starczy-zeby-zaplacic-grzywne-p_6393043/2 Oczywiście gdyby zapytać misia, co to było za forum, to zapewne dostałby nagłej amnezji. Tak jak amnezji dostał wczoraj, gdy przyciskano go, by zacytował, gdzie został niby obrażony przez kobietę. Jednak szczyty absurdu wypisuje nt. swego zdrowia i pracy. Raz twierdzi, że chory kręgosłup uniemożliwia mu nawet chodzenie, przez co otrzymał jakąś tam grupę, a kilka dni później ten sam ozdrowiały nagle misio twierdzi, że przecież cały czas pracuje. Co więcej, policja zabiera go ze sobą na interwencję jako ochroniarza oficera policji (!). Ochraniał też kuratorkę sądową i osobiście widział jak pewni rodzice rozłupują siekierami czaszki własnych dzieci. Gdy go obśmiano na forum, że przecież taka zbrodnia musiałaby się odbić głośnym echem w mediach, misio zmienił śpiewkę i dopisał, że w TV o tym nie mówiono, bo dziecko (teraz już jedno, a nie kilka) jednak przeżyło. Jakim cudem przeżyło uderzenie siekierą? Ano ci sami rodzice... zaszyli mu główkę :D :D :D Najśmieszniejsze, że spory z nim można toczyć w nieskończoność. On się nigdy nie wycofa. Nawet gdy mu się udowodni, że nie ma racji, że sam sobie zaprzecza, że kłamie, to i tak będzie szedł w zaparte, że białe jest jednak czarne. Zauważcie, że misio nie wycofał się ze swoich słów, że niby to został wczoraj obrażony przez kobietę. Każdy przecież może sprawdzić, że nie został. Misio wielokrotnie był nagabywany, by przytoczył cytat z rzekomym obrażaniem go. Nie przytoczył. Bo go tam po prostu nie ma. I co? Nic. Nadal twierdzi, że go obraziła. Nawet po udowodnieniu mu kłamstwa nadal idzie w zaparte. Misio to typ nieprawdopodobnego ściemniacza, kłamcy, krętacza i mitomana. A nade wszystko typ głupka!

Gość gość
lol czyli jednak misio to down:D

Gość gość
za co?

Gość gość
mis nie p*****l tylko dawaj ten wczorajszy cytat

Gość gość
MISIU WY--PIER--DA---LAJ STĄD!

Gość gość
misio jest pedałem taka prawda :o

Gość gość
Misio to bajkopisarz i nałogowy fantasta. W temacie o nowych autach wkopał się z nieznajomością aktualnych cen nowych aut. Misio pisał, że ma diesla, jutro misio napisze, że ma merca.

Gość gość
Misio to typowy ściemniacz forumowy ale są tutaj gorsi od niego.

Gość gość
beka z misia :D

@ gość dziś Misio to bajkopisarz i nałogowy fantasta. W temacie o nowych autach wkopał się z nieznajomością aktualnych cen nowych aut. Misio pisał, że ma diesla, jutro misio napisze, że ma merca. x HAHAHA Tu niedawno ściemniał, że wciąż ma poloneza :D :D :D

Gość gość
Mysiasysia 2015.11.20 Zaryczeń nie umiem, ale mogę zawarczeć :D Wrr... 🖐️

Gość gość
mmmmiiiissssiiiioooooo1111 wwwrrraaacccaaajjj

Gość gość
Mogę was wszystkich wywieźć do lasu.Z przyjemnością zapłacę za transport.Za dużo was na taczki,trzeba autobus wynająć,może nawet jeden nie wystarczy.Nie warto się zadawać z bydłem forumowym:-P

Gość gość
misiu zaloguj się ;)

Gość gość
misiu kici kici...