Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Master of Masturbation

Misio1 wyjedzie na taczce z kafete

Polecane posty

Gość gość
Misio nie daj się :-)

Gość gość
To nie Misiek,to ja:-DO czym tu z wami gadać jak nawet nikt nie poznał po stylu,że to nie on.Już tak kilka razy było.Popełniam jakiś tekst z gościa,a wszyscy,że Misiek.No sorry,ale ktoś tu faktycznie oberwał po głowie :-P

Gość gość
>>> Misio to bajkopisarz i nałogowy fantasta. W temacie o nowych autach wkopał się z nieznajomością aktualnych cen nowych aut. Misio pisał, że ma diesla, jutro misio napisze, że ma merca. <<< x Gdzie misio pisał, że ma diesla? Udowodnij to a nie ŁŻESZ JAK PIES! x Ja misia1 lubię bo to jedyny człowiek z rozumem na waszej zasranej kafeterii. Powinniście być wszyscy wdzięczni, że taki ktoś tu w ogóle chce zaglądać :P x >>> Misio to typowy ściemniacz forumowy ale są tutaj gorsi od niego. <<< x Zgadza się, że jest wielu gorszych od misia ale wy atakujecie właśnie misia bo rozumiecie, że przewyższa was intelektem :P :P :P

Gość gość
Ty tam,master rączka w gatkach jesteś może ze Śląska,bo na taczki mówisz "kara"?Może przypadkiem do tego samego gimnazjum chodzimy:-)

Gość gość
@ 14:17 Misiu nie udawaj i zaloguj się. Rozpoznaję twój styl. Tylko ty używasz <<< i dużo xxx. Misiu czy Ty często chwalisz sam siebie z gościa? :D

Gość gość
Zajmij się tym co masz w nicku,rączko w gatkach,bo przynudzasz już z tym Misiem.Koleś mnie nie obchodzi,ale po co robisz chujnię z forum,no po cholerę?Jak ci żal,to też kłam i pasuje.Pelikan połknie najgłupsze prowo"Pies mi się zesrał pod drzwiami"...

Gość gość
Ja pierdzielę,ale uparty głupi cap:-(Pokażę znajomym,beka wszechczasów normalnie:-D:-D:-D

Gość gość
Beka ogólnie:-P

Gość gość
misio jest dobry w samowychwalaniu trzeba przyznać 🖐️

Gość gość
A dla mnie ten misio to jakoś projekt kafeterii tak jak tu była fikumikuu Jaki normalne facet siedzi dzień w dzień na babskim forum ? misio to sfrustrowana osoba co nie wychodzi z domu taka prawda

>>>Jaki normalne facet siedzi dzień w dzień na babskim forum ? misio to sfrustrowana osoba co nie wychodzi z domu taka prawda<<< x Sfrustrowany jestem, gdy wchodzę na to forum :P. x Nie wiem jak Ty, ale ja dzisiaj nad ranem, wyjechałem z domu i do dziesiątej pozałatwiałem sporo spraw :). Potem wróciłem do domu po inne dokumenty i pojechałem załatwić sprawy z nimi związane (jestem zadowolony, że dzisiaj zdążyłem :) ). Teraz konsumuję pyszne roladki z łososia, zagryzane świeżutką bagietką. Słucham powtórki z rozrywki i zaglądam na Kafe. Poleżakuję tak jeszcze z godzinkę :D, zrobię kilka wydruków i pojadę z nimi na umówione od tygodnia spotkanie. x Jak na faceta, który podobno z domu nie wychodzi, grafik mam dość napięty :). x Suchych butów życzę wszystkim normalnym :) .

>>>Gdzie misio pisał, że ma diesla?<<< x Widzę, że na tym forum, nawet posiadanie diesla uważane jest za mit :P. O ile pamiętam, to jeszcze w 1940 amerykańscy "specjaliści" od budżetu wojskowego, twierdzili, że samoloty odrzutowe NIE MOGĄ LATAĆ :P :P :P. To bardzo podobna logika :P. x Tak jeżdżę wygodnym kombi z silnikiem diesla, z serii K9K Turbo. Uważam, że do jazdy w mieście, jest to silnik idealny. Nie znam innego, w którym średnie spalanie (w mieście), mieściłoby się w granicach 5l na setkę :). x Wcześniej jeździłem długo Polonezem, którego bardzo dobrze wspominam i którego stan, po prawie 300 tysiącach przejechanych kilometrów, wzbudził zachwyt kupującego :). Zresztą, z tego, co widziałem niedawno, jeździ tym Polonezem do dzisiaj :).

Gość gość
Misiu 1. Moja babcia zawsze powtarzala przyslowie: "Zmieszaj sie z plewami - to cie swinie zjedza"

Gość gość
ale z ciebie bajkopisarz ja nigdy nie wierzyłam w żadne twoje słowa i nie uwierzę co to ty nie robiłeś :D

Gość gość
Wierzcie se w co chcecie,ale koleś kupę robi na pewno:-PZ innymi rzeczami to może być różnie.A ty z rączką w gatkach,jesteś może dziewicem?A Misio jest?Przecież na kafe to takie ważne.Lepiej samemu przy kompie w domu niż zrobić dobrze byle komu:-P

@ Master of Masturbation dziś Misio przecież do starej Renówki megane z tym silnikiem (k9k turbo) koza się nie zmieści... x Misio-pierdzisio wzorem muzułmanów dokonuje aktów seksualnych ze swoją ukochaną kozą czym zapewne zdążył wydatnie odchudzić tęże kozę. Inni z kolei utrzymują, że to pompowana koza w wersji slim-mobilnej i po spuszczeniu powietrza daje się zapakować nawet do reklamówki "nie dla idiotów". Niestety, misiowi wszędzie odmawiają takiej reklamówki. Cóż, napis widocznie zobowiązuje.

Gość gość
mezczyzna z ksywa na damskim forum misio :D co za pedal:D

Gość gość
To raczej krypto gej i lubi jak go posuwają shemale kobiety z penisami :D

baron pancerny 2015.12.02 Proszę nie... ! Oszalałem ze śmiechu hłe hłe hłe :):) Aż mnie brzuch boli i policzki , dawno się tak nie uśmiałem :D:D:D Ten post to mistrzostwo świata :) Peace and love 🖐️