Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co lubicie gotować ?

Polecane posty

Gość gość

Co lubi jeść Wasza rodzina.Jakie dania na szybko robicie ,jaką kuchnie.Czy ustalacie-planujecie menu na dłużej i budżet?

Gość gość
Zakupy planuje na tydzień.Na szybko oblece naleśnikami z dowolnym farszem.Preferuje dania jednogarnkowe.U mnie nic sie nie marnuje.No i budrżet ustalam.

Gość gość
Budzet planuje koniecznie, bo kasy zawsze jest za malo. Ale co gotuje i kiedy decyduje sama. Wiem po prostu za czym rodzina przepada, a zaczym nie. Wiec to czego nie lubia nie biore pod uwage. Gotuje zuoy, ale rzadko po prostu sie sama zupa nie najadaja. Wiec najczesciej robie 2 dania. Mielone, piersi, pulpety, gulasz, podudzia. Tak tradycyjnje raczej. Lubimy tez makarony z sosem bolonese, carbonara, pierogi ruskie, z miesem, uszka z barszczem, krokiety, nalesnikina slodko, pyzy, kluski slaskie. No i czasem jakis filet rybny. Zupy tez ale to mamy kilka krupnik, pomidorowa z ryzem i grzybowa. Bo to sa tresciwe zupy robie je geste. Mam w domu meza i 3 synow. Domowa pizza czy zapiekanki tez czasem robie.

Gość gość
To domowo jak i u mnie:)Smacznie szybko.U mnie zupą tez sie nie najadaja.Jak zupa to do tego placuszek naleśnik albo wkładka w zupie do zjedzenia.no i sałatek robie sporo różnych bo to szybkie zdrowe .

Gość gość
ludzie jak wy to wszystko jecie????? A co ze sraniem później? Tyle mięsa toć kał wtedy tak śmierdzi, że płytki w kiblu ze ścian odpadają

Gość gość
Ja nie planuje wcześniej. Kupuje i gotuje to na co mamy ochotę dzień wcześniej i tyle. Gołąbki, zupy, mięsa, sałatki... tradycyjne dania,chociaż czasem eksperymentuje ale rzadko. Fast foodów nie kupuje, tylko w ostateczności(zdarza się może raz na 3 miesiące)

Gość JerzyRyman
Ja bardzo lubię robić kotlety mielone,schabowe, różnego rodzaju zupy takie nasze polskie jedzonko ale są czasami dni że ani mi ani mojej żonie nie chce się niczego przygotowywać więc wtedy wsiadamy w auto i jedziemy do Domu Kresowego!Mają smaczne domowe obiadki więc od czasu do czasu wpadamy do nich coś przekąsić!