Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelinka85

Czy stosowałyście kiedyś Collagen od Noble Health??

Polecane posty

Gość Ewelinka85

Czy stosowałyście kiedyś Collagen od Noble Health. Zaczęłam jakiś czas temu stosować Collagen suplement od tej firmy, a teraz mają promocje na niego i zastanawiam się czy nie domówić sobie. Na skórę zauważyłam, że działa znakomicie mam ją bardziej nawilżoną ale czekam na efekt na paznokciach. A tu jak czytam w necie polecają dłuższe stosowanie. Co o nim myslicie?? Będę wdzięczna za każdą informacje

Gość Ankaa84
Ewelina, polecam gorąco! U mnie świetnie zadziałał zwłaszcza na skórę i paznokcie. Przestały się łamać, a skora nabrała fajnego koloytu. Po 2 opakowaniu znikneły nawet drobne blizny i wygładziła się skóra na twarzy.

Gość gość
Ja stosuję z polskiej firmy colway. Kolagen w kapsułkach oraz kolagen w żelu :) Poleca się do tego witaminę C dla lepszych efektów i są! :) Teraz chwilowo jest niedostępna witaminaC z kolagenem (suplement) ale mam nadzieję że niedługo powróci :) Moje rozstępy po stosowaniu żelu i kolagenu w kapsułkach szybko poznikały. Pełną ofertę i opisy : https://kolagen-sklep.colwayinternational.com/

Gość gość
bardzo dobry produkt. kolagen w 100% z ryb, czyli najlepszy. pani w aptece mi doradziła. i powiedziała, że koniecznie musi być z witamią C, bo coś tam lepiej kolagen się robi :)

Gość gość
polecam, a mam hashimoto i to jest naprawde trudna choroba dla skory