Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Właśnie wróciłam z pogrzebu mojego kolegi, popełnił samobójstwo, miał 26 lat

Polecane posty

Gość gość

chodzilam z nim do technikum, wczoraj wieczorem nagle sie dowiedzialam ze dziś pogrzeb wiec pojechałam... niewiadomo czemu sie zabil, otrul sie lekami, jego matka go znalazla w domu, nie zostawil zadnego listu, to byl najgorszy pogrzeb na jakim bylam w zyciu, jego mama strasznie plakala, wręcz to bylo wycie, zemdlała, ksiądz przerwal pogrzeb, wezwali pogotowie i dopiero jak doszla do siebie wznowili uroczystosc, zadnej stypy nie bylo :(

To zupełnie normalne. Teraz wiele młodych osób popełnia samobójstwo, najczęściej przez powieszenie. To bardzo popularne.

Gość gość
Szkoda chłopaka , niestety po śmierci męża takie myśli mnie tez nachodzą .

Gość gość
panie politologu Tomku, a dlaczego jest to takie popularne?

Gość gość
Do 13:41 Wczoraj chyba pisałeś że nawet 20 osób dziennie.

Gość gość
Mi tez nie zalezy na zyciu, zyje, bo nie mam dosc odwagi zeby sie zabic.

Gość gość
niewiadomo czemu sie zabil x Szarość dnia codziennego, harówka za 1200zł albo brak pracy i świadomość, że tak dzień w dzień żeby mając 67 lat przejść na emeryturę(o ile się dożyje). Polska sytuacja ekonomiczna idealnie sprzyja wzrostowi samobójstw.

Gość gość
idź do psychiatry. pomoże Ci

Gość gość
Pewnie dlatego, że nie wytrzymał psychicznie absurdalnych wymagań kobiet i patrzenia jak się ślinią do tępych, nic sobą nie reprezentujących przystojniaków.

Gość gość
Na pewno prawiczek …

Gość gość
Żonaci też się wieszają nie tylko prawiczki. Palnąłeś jak łysy warkoczem o kant kuli.

Gość gość
pewnie przez dziewczynę bo teraz jest moda na zdradzanie ... albo miał depresje i nikt o tym nie wiedział :O

Gość gość
a w mojej dzielnicy powiesiła się młoda mama,2 tygodnie po porodzie, kobieta zamężna,wykształcona...tragedia

Gość gość
Prawiczki wieszają się przez brak baby a żonaci przez jej obecność

Gość gość
Mój kolega z dzieciństwa dokonał samospalenia. Oblał się łatwopalna cieczą i podpalił. Konał tydzień.

Gość gość
A co do tego ma 1200 zarobków niektórzy latami tyle zarabiają i rodzinę mają. Takie czasy karxdy materialista i do tego darzy kiedyś ludzie żyli biernie i nie było takiej zawiści zazdrości np o lepszy samochód leorze życie dom itp. Nabil do głowy czegoś i nie potrafił poradzić sobie. Czasem ludzie się zabijają z blachych powodów

Możliwe, że to przez dziewczynę. Mam kuzynkę, niewiele starszą ode mnie. Bardzo wcześnie została mamusią. Wpadła z chłopakiem, ale on nakręcił się na maxa na to dziecko. Ona waliła go w c***a, zdradzała, więc chłopak się na linę rzucił. Została sama. Także w przypadku Twojego kolegi może być podobnie.

Gość gość
15:57 Jeżeli ktoś lubi wegetować to niech sobie żyje latami za 1200zł. Inni nie chcą, a dobrze płatna praca jest tylko po protekcji lub ciężko ją zdobyć. Więc wolą się zabić niż żyć byle jak. Nie pojmujesz tego?

Gość gość
Do 16:39 Tak jest.W niektórych przypadkach samobójstwo jest logicznie uzasadnione...

Gość gość
Prawiczki wieszają się przez brak baby a żonaci przez jej obecność Bo baby są winne całemu złu świata

Gość gość
3 miesiące temu mnie dziewczyna zdradziła , wybaczyłem jej teraz mam ochotę się powiesić.:(

Gość gość
Do 16:45 Hehe.Dobre.Mamy więc cichych morderców :-)

Gość gość
Gdyby baby były pod butem mężczyzn jak było od lat, nie byłoby tyle samobójstw

Gość gość
ja kiedys bylam bardzo samotna wrecz zmyslalam sobie przyjaciol potem znalazlam sobie 3 przyjaciolki a ostatnimi czasy jakos przestaly miec dla mnie czas kazda z nich poznala nowe towarzystwo a ja ostatnio nawet nie mam z kim w weekend wyjsc jedynie widzimy sie w szkole i to wszystko boje sie ze to pieklo wroci i znow bede samotna a to bylo okropne codziennie wyplakiwalam sie mamie na ramieniu nie chce tego bo wtedy wroci depresja a ja chce byc szczesliwa

Gość gość
zaufałem jej a ona mnie zdradziła bo była"pijana" jej powód dzień wcześniej rozglądałem się za pierścionkiem zaręczynowym , dobrze że go nie kupiłem:(

Gość gość
juz tu pisales kolego od zdrady chyba na kilku topikach.

Gość gość
ale to nie zmienia opcji że mam dość...