Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Włosy utleniacz help

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, szukam rozjaśniacza do włosów z 30% utleniaczem i nie mogę znaleźć. Możecie mi podrzucić nazwę. W sklepach takich nie ma, najwięcej są 12% Chcę zamówić przez net, ale nic takiego nie mogę znaleźć. Wiem, wiem że zniszczy włosy, jestem przygotowana, ale żaden nawet 12% utleniacz nie może ruszyć mojej czarnej farby. Proszę o odpowiedź na pytanie, a nie doradzanie fryzjera itp.

Gość gość
mozesz sprobowac najpierw dekoloryzatora, dobry , profesjonalny wyplucze czesc pigmentu a pozniej 12% rozjasniacza.

Gość gość
O dekoloryzatorze to nawet nie piszę, 2 razy stosowałam prawie pod rząd i nic nie wypłukał, dosłownie nic. Kupiłam więc aż 2 rozjaśniacze z Joanny (5-6 tonów rozjaśniają niby) z 12% utleniaczem, zmieszałam je, nałożyłam i ledwie coś ruszyło, naprawdę minimalnie, stąd zależy mi na tym 30% utleniaczu.

Gość gość
zakup profesjonalmny rozjasniacz,na ktorym fryzjerzy pracuja,a nie te gowna z joanny,np z londy,blondor wella poczytaj o nich

Gość gość
Tu nie chodzi o firmy! Może być londa, joanna czy cokolwiek innego, tu chodzi o stężenie procentowe utleniacza! Ile można na forach wyczytać że laski wychodzą od fryzjera biedniejsze o połowę bez żadnego efektu na głowie! Nie, dziękuję. Wiadomo że fryzjer użyje mało % utleniacza, bo nie zaryzykuje przecież utratą włosów przez klientkę. A kiedy człowiek robi sobie w domu, to widzi jaki % utleniacza potrafi poradzić sobie z włosami. Ja własnie próbowałam 12% nawet zmieszałam, więc miałam jakby nie było 24% i dało mało co, prawie nic! Dlatego szukam produktu JAKIEJKOLWIEK firmy z 30% utleniaczem, bo tylko % się liczy.

Gość gość
wpisz sobie w wyszukiwarkę-woda utleniona 30 %- pierwszy link wyskoczy sklep fryzjerski i tam masz wodę 30%, ale zaleca się rozcieńczanie, bo ze wględów bezpieczenstwa nie sprzedaje się takiej mocnej wody utleniającej. Gotowa jest chyba max 12 %.

Gość gość
Czyli perhydrol. Widziałam to oczywiście, ale sądziłam, że jest w wersji gotowej, sama bałabym się kombinować.

Gość gość
Tak, chciałam nazwę napisać, ale uznawało za spam... gotowej wody nie kupisz o takim stężeniu, bo sprzedaż jest u nas zabroniona, ze względów bezpieczenstwa, można włosy popalić. Chyba, że na zagranicznych serwisach jeszcze poszukasz.

Gość gość
Dobra, dzięki za odpowiedź.