Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AoAoAoAo

Klamstwo na portalu randkowym

Polecane posty

Gość AoAoAoAo

Poznalam fajnego faceta na portalu randkowym, gadamy juz kilka ladnych miesiecy, jeszcze sie nie widzielismy bo mieszkamy w roznych czesciach polski, ale za niedlugo dojdzie do spotkania. Problem w tym ze wyslalam mu zdjecie kolezanki jako swoje i on mysli ze jestem sliczna szczupla dziewczyna, a niestety tak nie jest. Jestem gruba, nawet bardzo, ale sie odchudzam, po czesci dla niego i sporo juz schudlam, ale nie wiem co zrobic, nie moge przelozyc tego spotakania, bo on ma juz dosyc czekania, a nie schudne 20kg w ciagu 3 dni......czyli tak czy tak do strace..... Znacie jeszcze jakas opcje, mozecie pomoc?

Gość gość
musisz chyba wymyślic jakąś chorobe i przelozyc to spotkanie albo powiedziec prace ( i pewnie przestanie sie do ciebie odzywac )

Gość AoAoAo
Wlasnie tego sie boje najbardziej, ze przestanie sie odzywac, a tak bardzo mi na nim zalezy,

Gość gość
jak dla mnie jestes spalona, nie za otylosc tylko za klamstwo

Gość AoAoAo
tylko ja chyba to uczucie jednak znalazlam, tylko nie wiem co mam dalej robic, nie poczekalibyscie nie wiem, pol roku na kogos, z kim wam sie super rozmawia i kto chce sie zmienic dla was?

Gość gość
Ale oszukalas go na samym początku znajomosci. Gdyby facet wyciął mi taki numer na starcie byłby spalony

Gość AoAoAo
On niby tez nie napisal calej prawdy, ale szybko sie z tego wytlumaczyl, a mna kierowala tylko chec utrzymania go przy sobie,

O jakim uczuciu Ty piszesz ? x Nie widziałaś faceta na oczy, nigdy nie poczułaś jego zapachu, nie poczułaś jego oddechu ani dotyku, nie usłyszałaś tembru jego głosu. x Twoje uczucie, nie dotyczy konkretnego człowieka, ale Twojego wyobrażenia o kimś. x Tak samo z jego strony. Zainteresowany jest Twoją koleżanką, a raczej dziewczyną o wyglądzie Twojej koleżanki i zachowaniu, które Ty UDAJESZ w kontaktach z nim.

Gość AoAoAo
niedokonca, w kontaktach z nich jestem soba, od kilku miesiecy gadamy codziennie godzinami przez tel

Gość gość
Dla mnie też byłabyś spalona. Jak ktoś kłamie na samym początku to i dalej się nie zawaha. Niestety. Jak Ci zaufać ????

Gość gość
Na MTV leci program "Catfish", który porusza podobną tematykę i ludzie zawsze byli źli albo załamani jak się okazywało, że ta fajna ślicznotka z internetu jednak kłamliwa grubaska :/ Część z nich wtedy urywała kontakt i każdy miał pretensje czemu się nie przyznała wcześniej :P