Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kochać bez wzajemności....

Polecane posty

Gość gość

to jedna z gorszych rzeczy jaka moze sie przytrafic człowiekowi, świadomosc bezradnosci, ze nic nie mozna zmienic bo nie mozna nikogo do miłosci zmusic, i nie umieć zapomnieć zeby wrócic do normalnosci

Gość gość
tylko idiotki tak mają

Gość gość
Ja też tak mam. Kocjala i przestala. Wciąż myślę o jej oczach, głosie, dotyku.. uśmiechu.

Gość gość
Mnie tez moj ukochany juz nie kocha i juz ma nowa... Bliskie osoby sa i nie ma ;(

Gość gość
Kochani nie ma miłości, a jeśli się zdarza to tylko raz na milion . Pogódzcie się z tym, istnieje jedynie fascynacja, zauroczenie daną osobą a potem to już tylko przyzwyczajenie.

Gość gośćszarik
powiedz to swoim dzieciom...uwierzom...

Gość gość
zgodze sie, masz wrazenie ze wali Ci sie caly swiat, zwlaszcza ze zyles/las zludna nadzieja, ze to co wydawalo Ci sie odwzajemnieniem bylo tylko KOLEZENSTWEM:((((((((((((

Miłość bez wzajemności? Jedna z gorszych rzeczy? Och, nie przesadzajcie. To nie miłość a zakochanie. CHEMIA. Jednostronna, dość uciażliwa, ale jeszcze nie miłość.

Gość gość
...lepsza jest publiczna kara niż skrywana miłość...

Gość gość
Do mnie on też się już miesiąc nie odzywa. Nie sądziłam że tak mnie wzięło ale jednak nie potrafię o nim myśleć. Spotykaliśmy się tylko 2 miesiące, ale to wystarczyło dla mnie. Niesttety ja po tym czasie totalnie zakochana a on....nie potrafił się zaangażować... Rozkochał i zapadł się pod ziemię, milczy... A ja cierpię...

Gość gość
serce nie sluga

Gość gość
to straszne ale jeszcze gorsze jest to kiedy druga strona udaje,ze kocha,oszukuje i chce tylko wykorzystac do jakis tylko sobie wiadomych celow ,tylko po to jest z ta osoba a gdy osiagnie to co zamierza porzuci osobe nie kochana tylko stale oszukiwana,po takim ciosie nikt sie nie podniesie.

"po takim ciosie nikt sie nie podniesie." - Podniosłam się. Mało tego, jestem w szczęśliwym związku :) Od twojego CHCĘ wszystko zależy.