Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie szacun do studentów medycyny i absolwetntów?

Polecane posty

Gość gość

Że sobie poradzili na takich cięzkich studiach? Wiekśzość ludzi by na takich studiach chyba wykitowała...

Gość gość
Większy szacunek mam dla górników i strażaków. Większość ludzi nie wytrzymałaby dnia w kopalni 🖐️

Gość gość
Byc lekarzem to też ogromna odpowiedzialność, w sumie to nalezy im sie ,ze tyle zarabiają co teraz...A studenci musza się bardzo starać zeby sie utrzymać, w przeciwienstwie do 90% lipnych kierunków, jednak jak się słyszy ,że ktoś studiuje medycynę lub stomatlogię to największy prestiż

Gość gość
Samo studiowanie medycyny choc może jest wiecej nauki niż na przecietnym kierunku, nie świadczy jeszcze o tym kto jakim będzie lekarzem , jest mnostwo konowałów Poza tym to nie prawda, ze oni sie ucza bez przerwy, na studiach chodziłam do akademika gdzie studiowali w duzej czesci ludzie z lekarskiego i od imprez wcale nie stronili

Gość gość
Większość studentów i absolwentów medycyny ma o sobie baaardzo wysokie mniemanie. Zachowują się, jakby pozjadali wszystkie rozumy, a tak naprawdę g****o wiedzą, bo tylko książek się naczytali. Lekarze i pielęgniarki w szpitalu patrzą na nich z rozbawieniem albo politowaniem. Ta buta oczywiście szybko znika, kiedy okazuje się, że teoria z praktyką nie zawsze mają wiele wspólnego.

Gość gość
Napewno mam do nich wiekszy szacun jak do absolwentów marnych kierunków w prywatnych szkołach gdzie placi sie za papierek

Gość gość
Mojsa siostra jest po medycynie a podziwi mnie studiująca na politechnice. Mówi, że nie dałaby rady z tą całą matmą, elektrotechniką itd. Dla każdego co innego jest trudnego. I każdemu człowiek należy się jednakowy szacunek bo jest tak samo ważny.