Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety najczęściej zaowują się albo jak zakonnice albo jak dziwki?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego nie ma zbyt dużo czegoś pośrodku?

Gość zeelcia
Bo jedne sie szanuja i maja jakies zasady a te drugie nie :)

Gość gość
dziękuję za szybką odpowiedź pozdrawiam

Gość gość
i jak tu facetom dogodzić? nie da się, tak źle i tak niedobrze, a ty jakiej chcesz ?

Gość gość a
Tylko zauważ to ,że wiele z nich dla swojego chłopaka robią z siebie nie dostępne aby budować o sobie dobre zdanie. Tylko jak nie widzi ich ktoś znajomy a spodoba się obcy facet, który da propozycje to natychmiast idzie z nim do łóżka. Nie ma żadnych powstrzymań, co więcej to się powtarza wiele razy.

Gość gość
Nie wiem co to znaczy 'zachowywać się jak d****a' bo żadnej nie znam. Podejrzewam, że chodzi Ci o seks. Ty mi lepiej powiedz z jakiego powodu interesujesz się życiem intymnym obcych kobiet. Bo ja o takie sprawy nie pytam nawet przyjaciółek. Ani nie pytam, ani nie oceniam.

Gość gość
Jestes jeszcze mlody na pewno kiedys zrozumiesz. :)

Gość gość a
To nie zmienia faktu

Gość gość
bo tak im sie podoba :D a tobie co do tego ?

Gość gość a
Puszczalska będzie puszczalską czy ma 18, 22, itd lat czy jest potem mężatką. I będzie chodzić na boki .

Gość gość
jak sie jej tak podoba to jest puszczalska :D nie wolno jej ? a tobie co do tego ?

Gość gość
Pilnuj swojej d.u.p.y i nie interesuj sie czyjas :P

Gość gość a
Pewnie ,że wolno Tylko niech będzie oburzona, że jest traktowana jak szmata Bo tak wybrała Niech się nie wypłakuje na forum ,że nie ma prawdziwych odpowiedzialnych facetów . Pewnie, że są TYLKO nie dla niej .

Gość gość
Może dlatego że część kobiet bycie dziwką ma we krwi.Wystarczy sytuacja w której kobieta ma poczucie że nikt się nie dowie o pewnych sprawach i wtedy ukazuje swoje prawdziwe oblicze.

Gość gość
Po co traktowac kogos jak szmate ? lepiej poszukac innego towarzystwa i tyle .

Kobieta lubi i potrafi być damą, gdy wymaga tego sytuacja Dla tego jednego wybranego, którego kocham z wzajemnością nie mam żadnych oporów by być d****** Szczególnie wiedząc ze on to uwielbia. Lepiej mieć czego żałować niż żałować. Jazeli kobieta z np.20-35 letnim stazem malzenckim jest w stosunku do partnera pruderyjna to świadczy to moim zdaniem o tym, ze tak naprawdę nie znają siebie, nie ufają, nie kochają. Ich małżeństwo to unia personalna, lacza wspólne cele i ,,jakoś'' tam sobie radzą. Przy tym nie rozumieją ze można inaczej- można normalnie z miłości oddać siebie. Warto.

Gość gość a
Anjoli Tak ale masz na myśli relacje mąż żona i normalne niech sobie robią co chcą, ale nie prowadzenie życia rozwiazłego

Tak mowie o małżeństwie. Puszczanie się to nie moje hobby. Wolę, góry i mazury, i wiele więcej

Gość gość
Znajdź swój target kobiet i uderzaj, Jak nie umiesz podrywać to uderzaj do lasek zachowujących się jak dz.. i, duża szansa ze sama cię poderwie . z zakonnicą to ci nie wyjdzie. jednemu wyszło - Rutkowskiemu za żonę wziął sobie zakonnicę, dosłownie wyciągnął ją z zakonu i się z nią ożenił.

Gość gość a
To nie ma się od podrywania

dziś Dlaczego nie ma zbyt dużo czegoś pośrodku? hahahah po srodku jest baby

To są mity prawików, z brakiem dziewic już wam przeszło, to teraz się uczepiliście jakiś dziwek i zakonnic :D

Gość gość
A ja jestem samotna, miałam niezliczone okazje do seksu i zawsze pilnowałam tego swojego wizerunku, żeby ktoś nie pomyślał, że jestem łatwa. Że seks to tylko ze swoim facetem. Wczoraj przespałam się z kimś kogo ledwie znam. Było super. W końcu dwie szczęśliwe godziny w życiu. Wykasowałam od razu jego numer żeby mnie nie kusiło zadzwonić.

Gość gość
Kobiety moga zachowywac sie tak jak im sie podoba , moze takie puszczalskie maja wiecej radosci z zycia ? a ludzie niech pilnuja wlasnego nosa i niech sobie mysla i gadaja co chca , kogo to obchodzi....

właśnie najwięcej jest tych pośrodku ! :D udają zakonnice a pod maską ukrywa się wewnętrzna dziffka :) bez obrazy

Gość gość a
Tylko po co wychodzisz za mąż jedna czy druga ??? Jak i tak masz w sobie nawyki częste zmiany partnerów Jak jesteś mężatką to nie jest to tylko Twoja sprawa co robisz ! Naprawdę nie ogarniasz tych zasad ???

Gość gość
mowa jest o kobietach wolnych , mezatki maja problem bo to mezowie zdradzaja :(

Gość gość
Jakie oburzenie, że mężczyźni chcą porządne kobiety.