Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvy

Pytanie dotyczące masturbacji

Polecane posty

Gość bvy

Witam. Mam 15 lat, jestem chłopakiem. Chciałbym jeszcze bardziej ograniczyć swoją masturbację. Kiedyś robiłem to codziennie lub co drugi dzień. Teraz lekko się opamiętałem i robię to raz w tygodniu, max 2 razy. Mój rekord to były 2 tygodnie wstrzemięźliwości. I tutaj moje pytanie: co robić, by jeszcze bardziej to ograniczyć? Tak, żebym to robił 1 w miesiącu. Po prostu, jest tak, że przez te 6 dni jest ok i nic nie czuję, ale już tak po tygodniu, mam straszne ciśnienie by sobie ulżyć. Proszę o porady.

Gość gość
zapytaj swojej mamy, na pewno coś doradzi albo lepiej idź do koleżanki

Gość bvy
Sorry, za złą kategorię. Mam iść do mamy z czymś takim? Proszę cię, za bardzo bym się wstydził . A do koleżanki po co?

na swiecie jest 5 miliardow dziewczyn i myslisz ze jestes jedynym nastolatkiem co sie codziennie masturbuje?? jest mnostwo dziewczyn ktore to robia kilkarazy dziennie i to nie sa duzo starsze od ciebie. poznaj sobie jakies. takie masturbatorki to po twarzy i gestach poznasz. powodzenia na łowach. w moich czasach to sie kupowalo 2 tanie wina bralo sie ze soba kolege i szlo sie na jakies stare kamienicie. na patologiach najczesniej sa zeszmaciałe nastolatki i to sie w krzakach albo i w klatce robilo. teraz internet jest to ludzie jacys niesmiali sie zrobili.. :/ wspolczuje ci ziomus ale ogranicz to dla wlasnego zdrowia, bo to widac juz po oczach na starosc jak sie gwałcisz. jak bedziesz dzieciom w oczy patrzyl gdy bedziesz mial za soba wieloletnie gwałty na własnym ciele?? wyłacz internet odpocznij umysłowo, poczytaj jakis artykuł i jazda na cipki.. pozdro :)