Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z domem baaaardzo dziwny

Polecane posty

Gość gość

W tym roku kupiłam dom. Nie jakiś idealny ale wreszcie swój!!! Dom wymagał i wymaga remontów. Było trzeba wymienić dach, ocieplić, założyć ogrzewanie, wymienić okna itd więc dopiero niedawno w nim zamieszkałam. I radość przemieniła się w taki dziwny stan... ciągłego niepokoju? Gdy przebywam w domu czuję niepokój, cały czas się oglądam za siebie, boję się poruszać po domu a w ciemności to już w ogóle dramat. Do tego doszły sny związane z domem, koszmary itd. Przez cały czas próbuje sobie to tłumaczyć może wyobraźnią (chociaż nigdy przedtem takich emocji nie miałam), tym, że mieszkam właściwie sama (nie licząc zwierząt). Nie wiem co już o tej całej sytuacji myśleć...

Gość Parasexual_Activity
dom poniemiecki

Gość gość
Ten dom niemca nawet nie widział.

Gość Parasexual_Activity
jakas historia domu? nowe budownictwo calkowicie? powojenny? pozny prl?

Gość gość
spoko, coś taka nerwowa? ale na wszelki wypadek skocz do parafii niech ksiądz wpadnie i załatwi sprawę. może też żyły wodne, albo zobacz pod feng shui.

Gość gość
Dom z 94 r. Historia domu? Osoba która dom budowała rozmyśliła się i facet jednak postanowił nie wracać do Polski, potem ten dom ktoś kupił, zrobiła się tam melinka , komornik przejął i od komornika dom kupiłam. Nic ciekawego.

Gość Parasexual_Activity
menele tam jacys nie poumierali?

Gość gość
na krzywdzie ludzkiej kupilas dom

Gość gość
Żadnych trupów. Mówię nie działo tam się nic niezwykłego. Dom jak dom.

Gość Parasexual_Activity
jak duzy sa wyjatkowo wredne to ksiedzem i fengshui tylko ****arzdiej podk***isz

Gość gość
na lzach , dobrze nie bedzie w tym domu

Gość gość
No straszna ludzka krzywda, gdzie teraz wszystkie pijaki z okolicy się podzieją? :(

Gość gość
Sprzedaj i po kłopocie. Jeszcze zarobisz na tym.

Gość Parasexual_Activity
na zadnej krzywdzie nie kupila nie wypedzila glodujcaych dzci z domu kupila uczciwie dom w ktorym siedzili menele chlejacy z premedytacja bo tak im dobrze - a mieszkasz na tak zwanych "ziemiach odzyskanycj" ? dom moze nie byc poniemiecki ale na fundamentach niemickiego domu

Gość gość
Raczej stracę niż zarobie. ta opcja nie wchodzi w grę.

Gość gość
Parasexual_Activity dziś księża z to hajs biorą tak jak i wróżki .. musza z czegoś koscioły (w Bibli zakazane) i Watykan (pałac w złocie i splendoze) utrymać .... :) ... kosciołem/klerem już od dawna rządzi Diabeł ... naiwniaki ]:}

Gość gość
Tylko ty to czujesz? Weź tego księdza dla świętego spokoju. Ale może to po prostu przez nowość, nie jesteś przyzwyczajona

Gość gość
To suwalszczyzna ;) Mówiłam, niemca dom na oczy nie widział (ani ja nigdy w życiu). Dom nie znajduję się na jakimś odludziu czy coś, wkoło są domy, firmy więc gdyby coś było nie tak z ziemią to raczej ludzie by się tu nie budowali i nie żyli.

Gość gość
Czemu stracic? Wyremontowałas dom. Więc jego vena wzrosła

Gość gość
Nie wiem czy tylko ja to czuję bo już pisałam - mieszkam sama. Nie licząc psów i kota. A oni mi się raczej nie poskarżą że coś nie pasi.

Gość Parasexual_Activity
psy i koty nie poskarza? owszem nawet lepeij niz ludzie - obserwuj ich zachowanie - ja jak wprowdzilem sie do nowego mieszkania to mialem watliwosci czy jakis duchy sie nie szwendaja ale obserwowalem swojego kota ktory od razu zaakceptowal i polubil nowe miejsce

Gość gość
Właśnie, jeśli zwierzęta zachowują się normalnie to wszystko jest ok. Jesteś sama w duzym domu, to normalne że jest niepokój

Gość gość
Moim zwierzętom odpowiadałą by nawet chałupa na cmentarzu, byle tylko było ciepło i sucho ;) Po prostu w domu panuję jakaś dziwna atmosfera, dom nie jest hm przyjazny, ciepły, nie przemawia za tym aby w nim siedzieć, spędzać długie wieczory w jego zaciszu. Nie wiem jak to wytłumaczyć.

Gość gość
cblopa se znajdz przestanie cie straszyć;-)

Gość obionekenobi
koszmary powadasz? czyli cie nie lubi

Gość Parasexual_Activity
no i wlasnie to bzdura -- zwierzeta doskonale czuja i boja sie takich rzeczy a tak wgl to cmentarz rzadko bywa nawiedzony (tai zwykly)

Gość gość
epwnie mieszkalas wczesniej w nmieszkaniu, dom jest wiekszy i dalej od sasiadow, wiec masz prawo sie bac zaloz alarm i po klopocie aha i spraw sobie psa

Gość gość
Parasexual_Activity dziś cmentarze nawiedzają ludzie a domostwa ludzi nawiedzają duchy

Gość gość
Nigdy nie mieszkałam w bloku ;) Przed zakupem domu mieszkałam w domu wynajmowanym, też sama ze zwierzetami. A kolejnego zwierzaka nie mam zamiaru sobie na razie sprowadzać ;)

Gość gość
nie to nie,a juz mialem ci sie oswiadczyć:-P