Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudikkk

najlepsze lakiery hybrydowe

Polecane posty

Gość gość
ja 3 dni temu ściągnęłam hybrydy które miałam roione przed świętami. Trzymały mi się najdłużej. Miałam robione z makear i chyba już całkowicie na nie przejdę.

Gość pałucka
Ja też zdecydowałam się na mollon - głównie dlatego, że inne mnie uczulały i paznokcie choć pomalowane, nie wyglądały ładnie... A teraz jest lepiej. Używam odpowiednich kosmetyków plus hybryd i palce mi nie puchną. A trwałość również na plus, bo zmywam dopiero kiedy odrost zaczyna mi dokuczać.

Gość gość
Ja używam lakierów firmy Makear, wytestowałam i teraz zbieram kolory, bo mają dobrze kryjące i ładne :) Są bardzo trwałe, mi wytrzymały chyba ze 4 tygodnie ;)

Gość gość
dla mnie najlepsze są zdecydowanie z makear. używam już ich dłuższy czas i ani razu nie zdarzyło mi się, żeby gdzieś mi odprysnął

Gość gość
W Kontigo sobie zamówiłam kilka dni temu fajne lakiery hybrydowe, bardzo tanio, jeszcze wysyłka była darmowa. Opłacało się jak nie wiem https://kontigo.com.pl/

Gość gość
semilac nawet nie dorasta do pięt makear, a sa w tej samej cenie:):):):)

Gość monawampirzyca
jak dla mnie to makear bije o głowę inne firmy :) długo się trzymają, nie zmieniają koloru z czasem i dobrze kryją

Gość gość
ja wlasnie z semilaca przerzucilam się na makear i jestem bardzo zadowolona, bo sa lepsze, kolorów jest więcej, a cena ta sama

Gość gość
Ja polecam Semilac, bo są trwałe i trzymają się bez problemu 3 tygodnie! Ostatnio odkryłam też przypadkiem hybrydy marki Queen Pietschmann Cosmetic i aktualnie przerzuciłam się na nie, bo są równie trwałe, a dużo tańsze od Semilac. Znalazłam je tu: queen.pietschmann.pl

Gość Dominika9212
Ja polecam lakiery polskiej firmy niedługo działającej firmy na rynku aczkolwiek prężnie się rozwijającej. W swoim asortymencie mają lakiery hybrydowe, żele UV, sprzęty i wszystkie niezbędne akcesoria do wykonania wymarzonego manicure. Polecam Lorien Nails. Posiadają sklepy stacjonarne i sklep internetowy: www.loriennails.pl

Gość osia45
Eveline ma dobre lakiery hybrydowe, mają sporo kolorów, akurat mi przypadły do gustu. Ja nie mam jakichś dużych wymagań, noszę na paznokciach raczej kolory stonowane beże, szarości, róże.

Gość Wanteri
A znacie Isabellenails? https://isabellenails.pl/lakiery-hybrydowe/ ja odkryłam je stosunkowo niedawno i stałam się ich fanką. Lakiery w bardzo dobrej cenie, jakość rewelacyjna. Trwałe, dobrze kryją i spoko kolorów do wyboru :)

Gość gość
znasz lakier i od razu linka do sklepu super pamięć masz

Gość milenka56

Teraz jest bardzo duży wybór lakierów hybrydowych, ja mam te z eveline, one u mnie dobrze się sprawdzają, kupiłam je ze względu na niską cenę, ale musza przyznać, ze są naprawdę bardzo trwałe, nie odpryskują, trzymają się dopóki ich nie ściągnę.