Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neptyk

Błagam :( co mam zrobić żeby na starość nie mieć przerostu prostaty

Polecane posty

>>>Błagam :( co mam zrobić żeby na starość nie mieć prostaty bo misio1 ma...<<< x Tak Misio ma ZDROWĄ prostatę :) i na pracę tamtych okolic organizmu, narzekać nie musi :). x Ty DEBILU nie chcesz mieć prostaty :), więc nie chcesz mieć też żadnego seksu :P, bo prostata u mężczyzny, jest częścią narządu płciowego :P. x Ja też Ci szczerze życzę, byś czym prędzej prostaty się pozbył :P :P :P.

Musisz zjesc kupe Oszki :D najlepiej pomaga na prostate :D joke :D HEJT ZA 3...2...1... nie robcie spamu! :D

Kto wytnie Neptykowi prostatę :P ? x Najlepiej razem z jajkami :P :P :P.

Jednemu z nas, prostata nie jest potrzebna :D, x więc musi być impotentem od dawna :P :P :P.

I co :D ? x Nie ma chętnego do zoperowania Neptyka :D ? x Jemu ta prostata tylko przeszkadza :D. x A może jakaś miła studentka medycyny, zgłosi się z własnym skalpelem :P :P :P ?

widzę, że od kilku godzin myślisz tylko o moich jajach :D 🖐️ gej impotent :D 🖐️

>>> gej impotent :D <<< x Miło mi Cię poznać :P . x Od tej strony, jeszcze się nie przedstawiałeś :P :P :P.

lece na miasto misio napić sie browara :) 🖐️ a ty w tym czasie postaraj sie nie gnoić ludzi PAMIETAJ MISIO :(

Gość gość
Badać się. Stosować suplementy diety. Najlepiej te naturalne. Jakiś czas temu lekarz stwierdził u mnie powiększenie się prostaty. Powiedział mi nie oficjalnie by na początku spróbować naturalnymi metodami, bo czasem są cudowne rezultaty. No i tak znalazłem hepatica prostahit. Biorę go regularnie i zmniejszyła się. Co prawda nie na tyle ile bym chciał, ale zawsze coś