Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szlachetna paczka

Polecane posty

Gość gość

witam szanownych panstwa! pan karol konkubent pani agnieszki, ma lat 40 i jest ojcem wielu jej dzieci. marzy o wędce gdyż bardzo lubi łowić ryby i ma duzo czasu bo jest na zasilku. pani agnieszka marzy o lusterku i perfumach mogą byc nawet takie calkiem tanie. marek-ich syn nie ma w czym chodzic na wiejskie zabawy, nie ma koszulki ani spodni bardzo prosi o odziez na wzrost 170. marek a 17 lat i wazy okolo 60kilo. malwina ich corka ma 13 lat i nie ma facebooka, także o to prosi. a ty jak zamierzasz spędzic swieta? jak pomagasz innym?

Gość gość
Święta bez pomaganie, to nie święta. Szlachetna paczka, to jest akcja!

Gość gość
szlachetna paczka to jawna dyskruminacja - wywyzsza rodzine/konkubinaty nad zwyklych i smaotnych ludzi;/ jak to w ogole mozna popierac?! akcja - zenada;/

Gość gość
Do mnie przyszły 2 babki ze szlachetnej paczki i na wejściu 'ooo,jestem mile zaskoczona że tak tu czysto'. A co ma być smród,brud i walające sie flaszki? Oczywiście do paczki sie nie dostałam mimo że po opłatach dla siebie i dziecka zostaje mi jakieś 150 zł. A od stycznia bede musiała płacić zadłużenie i nie zostanie mi nic. Na stronie czytałam wypowiedz jednego faceta że chciał dla rodziny kupić łóżko piętrowe ale panie ze szlachetnej paczki powiedziały że rodzina jeszcze ma inne potrzeby (7 par butów, żywność itd) i samego łóżka przyjąć nie mogą. Facet sie wkurzył i powiedział że więcej nie będzie brał udziału w takich akcjach. A ja z chęcią bym takie łóżko przygarnęła bo córka śpi na starej wersalce po jakiejś babci gdzie gąbka już jest stara i szczeble wrzynają sie w plecy :( Nie wiem kiedy bedzie mnie stać na cokolwiek. Szkoda że normalnych ludzi tak traktują a tam gdzie dziecioroby i alkohol zawsze dostaną wszystko. Obok mnie mieszka rodzina z 6 dzieci,alkohol i inne cuda. Oni paczke dostali. Ciągle dostają coś z kościoła jedzenie,ubrania, pralki i inne rzeczy. Ja wszystko sama musze kombinować i kupuje w lumpeksach. Dla takich jak ja nie ma znikąd pomocy :(