Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondie99

Serce mi pęka, pomocy :(

Polecane posty

Od dłuższego czasu mam problem ze swoim chłopakiem. Może nawet to nie jest problem, po prostu wydaje mi się, że on mnie już nie kocha i po prostu boi się zerwać. Od dawna nie rozmawialiśmy, niby jesteśmy pokłóceni ale to w sumie nie jakaś poważna rzecz, żeby zrywać i aż tak długi czas się nie odzywać. Mam przeczucie, że on już nie chce ze mną być. Mi pęka serce, codziennie wylewam tony łez myśląc o nim. Nie ma chwili w której poczułabym się lepiej, w której nie odczuwałabym tak wielkiego smutku, żalu, tęsknoty. Pomimo tego wszystkiego, ja nadal go kocham i nie wyobrażam sobie życia bez niego. Nie chcę tego kończyć, ale czasami mam wrażenie że to jedyne wyjścia, a po chwili " Nie, nie dam rady tego zrobić, za bardzo go kocham!". Bardzo proszę was o pomoc, czy ja mogę naprawić swój związek ? Czy może być jeszcze tak jak kiedyś ? Jak ja mogę się po tym pozbierać ;( Bądźcie wyrozumieli, nie chciałabym zobaczyć jakichś niemiłych komentarzy, postawcie się w mojej sytuacji ;(

Gość gość
porozmawiaj z nim. Szczerze. Przecież związek na siłę nie ma sensu. Męczycie się oboje

Gość Bardotka88888
nie wiem czy jestem dobrym doradcą, ale trochę przezyłam w tej kwestii. Narzeczony zostawił mnie na 5 dni przed ślubem. Kolejne próby budowania relacji bez powodzenia, bo trafiałam na wyrachowanych s*******i...zdrady, kłamstwa i takim sposobem mam 29 lat i jestem singielką. Naprawde ostro się wycierpiałam. Powiem Ci tak- na siłę nikt jeszcze niczego nie zbudował. Jedyne wyjście to odpuscic. Przeczytaj książkę "Dlaczego Mężczyźni poslubiaja zołzy". Pogadaj z nim szczerze, powiedz, że po prostu tego nie widzisz i odpocznijcie od siebie. Jeżeli czujesz, że się wali a nie jesteście jeszcze małżeństwem to moim zdaniem wczesniej czy później i tak się to rozpadnie. Uwierz mi, że lepiej wczesniej. Jak facet zachowuje się jak rozchwiany emocjonalnie szczyl i zaczyna odpuszczać to chyba powinnaś wycofać się z tej relacji.

Gość Bardotka88888
wiem, że boli, ale od Ciebie będzie zależało jak długo.

Gość gość
Ja jestem 2 miesiące od rozstania...boli codziennie placze... Rozrywa mi serce. Mnie tez zaczął zle traktować na końcu...chcesz gadac to pisz johanatomana57@gmail.com