Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agatara

Dziewczyny czy też uważacie, że za wcześnie wycofano parowozy skoro u nas jest

Polecane posty

Gość Agatara

tyle węgla w Polsce? Do takiego wniosku doszłam dziś malując się przed lustrem. Przecież tyle było parowozów i dziś żaden nie jeździ. Gdzie się podziały?

Gość gość
maluj się dalej

Gość Agatara
No ale naprawdę kiedy wzięłam czarny tusz do rzęs to od razu skojarzyło mi się z parowozami chociaż sama nie wiem czemu. Parowozy ledwie pamiętam z dzieciństwa ale pamiętam też jak do niedawna stały u nas całe rzędy parowozów przygotowanych na wypadek wojny. Potem parowozy zniknęły a w ich miejsce pojawiły się gagariny i inne spalinówki a teraz i tych spalinówek nie ma. Ale po co wydawać pieniądze na drogą ropę skoro w Polsce jest węgla jeszcze na kilkaset lat. To nie lepiej było nadal używać parowozy?

Gość gość
Jeżdżą parowozy jako atrakcja turystyczna ale jezdzą.

Gość gość
W parowozowni Wolsztyn są bodaj nadal eksploatowane i to bynajmniej nie jako atrakcja turystyczna tylko kursują regularnie.

Gość Agatara
Dziewczyny a nie uważacie, że takie nazwy jak wał stawidłowy czy krzyżulec ewentualnie wiązar albo czołownica są bardzo pociągające w sensie atrakcyjności seksualnej?

Gość Agatara
Te nazwy pochodzą z parowozu i chcę zostać fanką parowozów? To dobre hobby dla dziewczyny?