Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marve

Żonaci dlaczego podrywacie cudze żony?

Polecane posty

Gość Marve

Pracuje w jednym gościem, który od pewnego czasu za bardzo interesuje się moją piękną żoną. Dwa tyg temu pokazał mi swój nowy telefon i zdjęcia w galerii. Myślałem że mnie trafi. Patrzę zdjecie mojej żony . Powiedział że zapisał go z fb. Kiedy pytał,jaką jest w seksie,czy uwielbia jak facet dominuje,. Najchętniej dałbym mu po mordzie. Żonaci na co wam takie prostackie zagrywy?

Gość gość
Nie tylko żony, ja jestem panna, a ile zonatych do mnie zarywało.. szkoda gadac,,, przez to przestalam ufac facetom

dziwne, że po takich tekstach nie dałeś mu w mordę, jak to ująłeś... choć skoro współpracujecie, to pewnie byś za to dostał dyscyplinarkę.... w każdym razie ten 'kolega' to prostak i cham i najwidoczniej Cię podpuszcza. A na marginesie, żonaci nie tylko podrywają cudze żony, ale także kobiety niezamężne :P facet to świnia :P

Gość gość
Dużo żon jest zaniedbanych i znudzonych co czyni je dużo łatwiejszymi do wyrwania niż wolne kobiety.

Gość Marve
Podpuszcza? Niby jak?

Marve, moim zdaniem to prowokacja służąca wywołaniu gniewu, któremu możesz dać ujście, np. uderzając go :P co doprowadziłoby zapewne do Twojego zwolnienia z pracy :P albo po prostu Cię nie lubi i stąd to podpuszczanie.

Gość gość
wypinają swoje tyłki i kręcą nimi przed nosem to co sie mamy oganiać wyrwie sie taka z domu i szuka sama okazji a ty sie przypirdalasz do facetów zobacz jak ubrana i wypindrzona idzie do pracy mini i cyce na wierzchu co sie dziwić

Gość Marve
Zaczepia ją na fb, posyła tysiące zaproszeń do gry. Mieszkam daleko od pracy, kiedyś się odwiedzaliśmy. Zawsze jak rozmawiam z żoną i on jest obok to chce żebym dał mu ją do telefonu, każe pozdrowić,wypytuje się czy uprawiała seks w aucie. Żona ubiera się skromnie, nie wyzywająco. Wiem, że piszą od czasu do czasu na fb. Bo zapytała go jakie ma jej zdjęcia. Najlepsze jest to,że kolega jak widza ją dostępną na fejsie od razu się loguje. Bo mi powiedziała.

Gość gość
I ty nic z tym nie robisz??? Mnie już dawno skończyła by sie cierpliwość. Najpewniej spuściłbym mu solidny wp*****l poza pracą, uprzedziwszy szefa, że to zrobie. I tak mógłby mnie zwolnić ale trudno.

Gość Marve
Kocham ją, ale mam wrażenie , że coś więcej od niej chce. Był u nas i widziałem jak na nią patrzy. Jak pożera wzrokiem. Wiem że piszą na fb

Gość gość
On zadaje to samo pytanie co chwile?wy macie mozgi?on was prowokuje a wy mu odpowiadacie(jak to się teraz mowi:zenua. Duzych liter nie uzylem w myśl zasady ze duże litery naleza do imio imion nazwisk nazw własnych itd. itp.

Gość gość
gość dziś Głupi jesteś? Po chuj założyłeś taki biznes? Nikt nie zamawia choinki w ciemno, każdy chce ją obejżeć przed zakupem z każdej strony. Nie wiem kto normalny zamówi od ciebie choinke przez neta..

Gość gość
Bo chce ją wybzykać, żona mu się znudziła:P

Gość gość
Musisz jakos mu dac dosadnie do zrozumienia ze macie udane malzenstwo i by sie odczepil , przypuszczalnie zauroczyl sie zona Twoja i chce rozbic malzenstwo

Gość Marve
Rozbić małżeństwo? Ma ładną żonę, dwie córki, non stop jeżdżą na wczasy, zmieniają samochody. Pracuję z kilkoma facetami, żaden nigdy mnie nie zapytał jakie żona ma piersi i czy uwielbia męską dominację. Tylko on. Powiedziałem jej, żeby go zablokowała na fb :O

Gość gość
Pełno takich typów, tzw,******cz pospolity. Dziwię się, że pozwalacie mu na takie teksty. No chyba, że dopuszczasz taką możliwość, że żona jest nim zainteresowana.

Gość gość
Mnie to wygląda że ten gość Zabujał się w żonie kolegi. Zdarza się :-P Może fantazjuje o niej? Stąd pytania o cycki itd.

Gość gość
pewnie bawi sie ptakiem do jej foty z fb

Gość gość
Nie zabujał się tylko chce ją przelecieć. To spora różnica.

Gość gość
zbudził się żoną i zarywa do cudzej żony.jeszcze kolegi z pracy. czuć podtekst seksualny :-P jeszcze jak piszą że sobą na fb to wylądują w łóżku :-P

Gość gość
Ja podrywam takie które mi się podobają bez względu na stan cywilny. A mężatki tak się rajcuje ze je inny podrywam ze sa łatwym celem.

Gość gość
Z tego co ten facet pisze to chyba wpadła w oko koledze. Też mam konto na fb ale nie zaczepiam cudzych żon, ne zapraszam ich do gier. Odnośnie seksu nie wypytuję kolegów co lubią ich żony w seksie.:-)

Gość Marve
Sprawdziłem jej telefon. Pisał do niej SMS-y,