Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aseriss Quantil

Kaczyński i Duda wprowadzają krok po kroku polofaszyzm

Polecane posty

Gość gość
Wolę polofaszyzm jak polobrukselizm. Przynajmniej pe dałów na ulicach nie będzie i poczuję się w końcu Polakiem.

c obyś zadyndał ,bolszewiku.Amen. x a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści a na sznurach zamiast gaci będą wisieć demokraci i biurokraci!!!!!!!!!!!!!!

Gość sokratesss
gość 00:40 Dzięki tej "ełrolewicy" jesteśmy w UE. Nie bardzo rozumiem o jaką resztę ci chodzi.. Prawa człowieka, mniejszości czy fundusze strukturalne ? Nie kumam..

Gość gość
Zgoda,bo wtedy też byliśmy podnóżkami Europy i Zachodu. Ale mówimy o czasach obecnych, a katolicyzm ma tutaj taki wpływ jak i wtedy,że jedyne co się wiązało z polską emigracją i jej katolicyzmem to fakt że Polacy właśnie pobudowali sporo polskich parafii za granicą co im się chwali. Jesteś masonem,bolszewikiem i wynarodowionym euro kołchoźnikiem cytując Brauna.

zięki tej "ełrolewicy" jesteśmy w UE x no właśnie, jesteśmy niewolnikami ZSRR bis, między innymi przez takie gnidy, których życie jest chujową propagandą, jak Ty

Gość gość
kult PW przesłąnia fakt, że jego wywołanie było zbrodniczą decyzją, która nie doprowadziła do osiągniecia żadnego celu. Bez sensu zgineło 150 000 ludzi, zniszczono miasto i stracono ogrąmną liczbę zabytkóœ i dokumentow. Poza tym wmawia się nam, że ludzie walczyli w PW, a oni czekali na śmierć. Intensywność walk była niewielka bo powstańcy mieli mało broni a amunicji na 2 dni walki. Niemcy po prostu zajmowali daną dzielnicę po symbolicznym boju, niszczyli ją, a potem szli do nastepnej. Kłamie się mówiać o walkach, było tylko czekanie na Niemców.

Gość gość
Gardze wami hołoto lewacka. Idżcie sie nawalcie tanim winem u waszego guru Owsiaka przy błocie na woodstocku i se zaproście ksiedza lewaka i innych peda łów,tylko respiratora mojemu dziecku nie kupujcie bo nie chcę niczewgo co pochodzi z dłoni złodziejskiego,niepracujacego lewaka .

Gość sokratesss
Ehh, beznadziejna ta dyskusja. Po jaka cholerę , próbujecie wszystko zwalić na kler. To nie on zawinił, to zwykła ludzka naiwność, że jak ktoś mówi: pier**lić niemców , to kraj idzie w dym. Brak wrazliwości i zrozumienia względem siebie. Thats all.

Gość gość
tylko dzięki kłamstwu można utrzymać polski patriotyzm bo polska historia to wyzysk niewolniczy chłopstwa i szastanie ludzkim życiem bez celu i sensu. Polska definitywnie skończyła się w XVII wieku. Potem to juz była tylko sromota z PW jako kwintesencją bezhołowia.

Gość gość
SLD sprzedało Polske za paciorki inne góvvna,by Polacy byli jak ci z Afryki w XIX w, murzyni przy kiblu i grach za garść podrabianej machorki i świecidełek. Pier dolę taką łaskę czy "laskę" jak powiedział Zdradek,to Polska ma być silna i to moja Polsla ma dawać najtańsze świecidełka za bezcenną robotę tanich frajerów. I tak nazwijcie mnie narodowcem i innym podrabianym przez GjeWu i resztę tego syjonistycznego badziewia ,wynarodowionego i nienawidzącego wszystko co polskie. Polska dla Polaków i ch...j.

Gość gość
Polak to murzyn Watykanu !

Gość sokratesss
brokeninside87 Przegiełaś/eś. Mam w d**pie czyim się czujesz niewolnikiem, ale nie lubię jak mi ktoś insynuuje pierdoły. A własnie to robisz. Uważam, że mimo wszystko w trzeciej RP, ruch palikota zrobił sporo dobrego dla zrozumienia i zaakceptowania inności, tej dalekiej od od białości kleru właśnie. Ale zdaję sobie sprawę, że jednak trzeba dobić do pewnego wieku aby to przyswoić...

Gość gość
Powiem tak - listopad 2015 to koniec rządów zdradzieckiej lewicy w Polsce.Koniec postkomuny.Koniec wynarodowienia. Amen. Myślę że Marszałek Piłsudski oraz Roman Dmowski w końcu w grobie poczuli ulgę że ich polskie dzieci przejrzały na oczy.

Gość gość
gość dziś Wielu ludzi tak uważa. Niestety raczej z wyżyn społecznych, więc są z góry określani tajemniczym terminem "lewak". Całkowicie się z Tobą zgadzam.

Gość gość
dziś Ruchaj se co chcesz,jestem Narodowcem i mam wuj...ne że kochasz męskie pindole.Szanowałbym cię gdybyś pomimo faktu że jesteś obleśnym gejem powiedział że kochasz Polskę,swoją Matkę. Ale ty bronisz eurokołchozu i wycierasz się Matką Boską (czego byś nie zrobił eurolewaku z Koranem bo wiesz że cie za to potną i spalą- dobrze, bo Islam broni swoich zasad i chociaż za obronę tradycjio należy ich chwalić).

Uważam, że mimo wszystko w trzeciej RP, ruch palikota zrobił sporo dobrego dla zrozumienia i zaakceptowania inności, tej dalekiej od od białości kleru właśnie. Ale zdaję sobie sprawę, że jednak trzeba dobić do pewnego wieku aby to przyswoić... x raczej dla większej agresji dla dziwolągów, bo tak przedstawia palikot różne choroby, zaburzenia np. feminizm.

Gość gość
Polska silna już nigdy nie będzie bo ma za małe terytorium, ma za malo ludności, nie dobrego położenia geograficznego, nie mamy surowców strategicznych, nie mamy de facto przemysłu i nauki, nie mamy elit bo te straciliśmy w ostatnich wiekach. Możemy liczyć tylko na Niemców lub na Rosjan i z którymś się z nich sprzymierzyć. Poprzez NATO sprzymierzylismy się z Niemcami. Warto zauważyć, Że USA nie jest w stanie nam pomóc bez udziału Niemiec. DLatego dziwi mnie antygermanizm Kaczyńskiego. Trzeba mysleć realnie a mysli romantycznie: że my jesteśmy potęgą i damy radę świau sami. Jaja !

no to ja Ci objaśnię tajemnicze słowo lewak lewak to taki truteń, który narzuca swoją wizję patologii i/lub marginesów społecznych, które, co ważne, żyją i mają się dobrze bez tego, że lewak bierze za nich kasę, a więc narzuca on władzy owe bezsensowne tematy za pomocą lobby, więc nie tylko niedemokratycznie, ale i po prostu podestępnie, jak kret, jak ścierwo. pod jego naciskiem władza zajmuje się idiotycznymi ograniczeniami dla normalnych ludzi (kara za nazwanie kogoś pedałem albo faceta w sukni mężczyzną) i daje przywileje osobom zaburzonym czyli np, uczestnikom love parade. któzy nie radzą sobie z naturalną presją społeczną.

Gość sokratesss
W zagrożeniach chorobowych, jednak lepiej wystraszył wszystkich lękliwych jarek ;)

Gość gość
Palikot poszalał ale rzeczywiście odblokował Polskę obyczajowo. Wprowadzenie do Sejmu Biedronia i Grodzkiej to milowy krok cywilizacyjny i on jest jego zasługą.

Gość gość
01:06 Dobrze prawisz Tygrysie, a poza tym Palikot to typowy Koryciarz, kiedyś był niby prawicowcem,poglądy zmienił jak sie dostę paszy (czyt.pieniędzy) urwał więc taki człowiek jest kompletnie niewiarygodny. Pamiętasz czasy ACTA i to co mu krzyczeli? "Wy...alaj". A w dyskusje z tą wynarodowioną hołotą nie wchodź,idzie na nich czas to się boją;) POLSKA DLA POLAKÓW

Gość gość
01:02 Jeszcze Rafalala - ponoć Biedroń i resztą walniętch zboczeńców chcieli go kanonizować i ukrzyżować na pl.Trzech Krzyży na słynnej Tęczy,rolę papieża miał grać komuch Urban,przebrany za różowego biskupa jak w tym p*****ln..programie na Żydzo-sacie do któego przyszedł tak ubrany.

bo odróżnijmy lewicowca od lewaka - częściowym lewicowcem jest też Kaczoritd. zwykłego lewicowca da się w większości przekonać do normalności, byliby obrażeni, gdyby ich nazwano lewakami, mimo tego, że utrzymują np. chory bismarckowski system zarabiania na cudzych starców, a nie swoich

Gość gość
należy karać mowę nienawiści. Udało się to w odniesieniu do nienawiści religijnej i etnicznej ale nie obyczajowej. Homo tępieni przez wieki z powodu jakichś neolitycznych zabobonów mają prawo do ochrony przed mową nienawistną. Niestety w Polsce mowa nienawiści jest standartem i szeroko wykorzystywana przez kler. Jesteśmy ciągle cywilizacyjną dziczą i jak widać podoba się to nam. W tym przypominamy Ruskich.

Gość sokratesss
Dziękuję za wytłumaczenie. Najbardziej mi się spodobało: "nie radzą sobie z naturalną presja społeczną"... ;) Nie pomyślałaś/eś przez moment, że gdyby tej presji nie było to radzili by sobie znaczne lepiej. ? A może nawet bez, Twojego i tobie podobnym jedynej i słusznej rozkminy tematu ?? ;)

Wprowadzenie do Sejmu Biedronia i Grodzkiej to milowy krok cywilizacyjny i on jest jego zasługą. x dlaczego ja się tak produkuję na tę prowokację:D

Gość gość
Emerytura powinna być dobrowolna i nieobowiazkowa,finansowa z funduszy prywatnych, jak na Zachodzie. A obecnie w tym zrytym socjalnym góvvnie gdzie państwo na siłe zabiera kasę na emerytury bo niby dba o nas za nas,wprowadzić emeryturę obywatelską. Odsyłam do Gwiazdowskiego, ale tępe lewaki nie kumaja liczenia i ekonomii,jedyne co wynieśli z lekcji matematyki że "po co sie starać i rachować - nie lepiej po prostu zabrać?". Gińcie lewizno,nienawidzę was jak psów, wy raku na tkance tego wspaniałego Narodu.

Gość gość
Rosjanie chcą być dziczą azjatycką, także Węgrzy chcą być dziczą azjatycką byle by nie być Europejczykami. Poalacy Azją się brzydzą i wolą być dziczą katolicką. Tą która są od wieków i która tępiła protestantów i urządzała pogromy Żydom.

Gość gość
gość dziś Jakbyś pojechał do Ruskich to by cie z miejsca przekopali na łubiance, smutny geju. A wierz mi Łubianka to cos gorszego niż óświecim,więc z łaski swojej zamknij mor...ę geju i nie powielaj lewackiego gó...a z TEfałenu.

że gdyby tej presji nie było to radzili by sobie znaczne lepiej. x nie i to podwójnie nie po pierwsze, tej presji nie może nie być, bo społeczeństwo jest organizmem, które działa wg tego wzorca kulturowego, który DZIAŁA po drugie, nie jest prawdą, że człowiek radzi sobie lepiej w braku presji, sztucznym pokoju i dobrobycie. to właśnie go odczłowiecza. człowiek jest człowiekiem gdy bezustannie walczy o swoje stanowiska natomiast lewacy nie walczą, udają, że walczą o cudze, a tak naprawdę walczą o swój dostęp do koryta poza tym, czym innym jest feminizm, gdzie się wygłasza durny, bo durny, ale pogląd na miejsce kobiety w społeczeństwie, czym innymi gejopropaganda, gdzie wywleka się INTYMNE porblemy cżłowieka na publikę. TFU