Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy flirt będąc w związku to coś złego?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o taki delikatny flirt, np. jakieś mrugnięcie okiem, powiedzenie ze ładnie pachnie ktoś, bez zamiaru wchodzenia w głębsze relacje z tą osobą tylko jako zabawa bardziej. Jak uważacie?

Gość artey
Ciezkie pytanie, sama powinnas odpwiedziec na pytanie. Czy jestem w zwiazku na tyle dlugo, by ten flirt go nie oslabil? Czy flirtujac nie wzbudzam juz i tak dosc duzego zainteresowania swoja osoba? Bo nie wiesz, czy przypadkiem owa osoba sie toba nie interesuje? Ty wiesz ze nie zdradzisz, ale druga osoba zadurzy sie w Tobie o wiele wiekszym stopniu. Po prostu, bardzo uwazaj z kim flirtujesz, bo moze to byc twoj przyszly partner/partnerka.

Gość gość
To nic złego. A nawet to coś dobrego :)

Gość sprawiedliwa ja
oczywiście ,że tak,to zdrada emocjonalna wobec swojego partnera

Gość gość
może jeszcze d**y nadstawisz, to pachnie ku.......em

Gość gość
Tak się składa, że jestem facetem wiec mnie od k***w nie wyzywaj

>>>oczywiście ,że tak,to zdrada emocjonalna wobec swojego partnera<<< x Od kiedy wygłupy są zdradą emocjonalną ? x Kup sobie worek pokutny i biczuj się po każdym spojrzeniu na innego mężczyznę panno "sprawiedliwa" :P. x Czym innym jest niewinny flirt, polepszający samopoczucie obu stronom, a czym innym chamskie ciągnięcie na chatę :(.

Gość gość
Zdrada to siarczyste OZP :classic_cool:

Autorko, musisz się zdecydować czy pytasz o flirt, czy o powiedzenie komuś, że ładnie pachnie. Co do mrugania okiem to byłbym ostrożny, bo może to być różnie odbierane. Powiem z własnego doświadczenia. Kiedyś koleżanka przyszła z nową fryzurą więc ją pochwaliłem. Nie na zasadzie flirtu tylko po prostu stwierdziłem fakt. Po zmianie fryzury wyglądała lepiej niż przed zmianą. Nie puszczałem oczu i nic takiego nie robiłem. Teraz mała dygresja do misia1. Misiu-pierdzisiu, co ty możesz mieć do powiedzenia o flircie nie będąc żonaty, ani nawet w związku. Uważam, że powinny się wypowiadać osoby kompetentne a nie teoretycy-mitomani. Masz żonę? Nie. Masz dziewczynę? Nie. A choćby raz miałeś? Prawdopodobnie też nie. Więc co ślepy może wiedzieć o kolorach?

Gość gość
To pisał chłop !

Gość gość
Ja bym była zła. A odpowiedz sobie na pytanie: czy gdyby Twoja dziewczyna tak flirotwała, to byłbyś zazdrosny?

Gość sprawiedliwa ja
panie Misio-jest różnica w spojrzeniach i flircie -chyba tego nie dostrzegasz a tak na marginesie ja nie muszę rzucać spojrzeń na facetów-jest ich mnóstwo w moją stronę

Gość Julka_j
A ja lubię sobie poflirtowac nie uważam, że to coś złego.