Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

slyszeliście wypowiedz kolesie , który w szkle kontaktowym tvn

Polecane posty

Gość gość

powiedzial przez telefon ze Dudzie trzeba ogolić jaja i zaprowadzić do przedszkola ?

Gość gość
dobre :)

Gość gość
a na Superstacji redaktor Kuba Wątły powiedzał że żołnierze Ludowego Wojska Polskiego byli sprzedajnymi szmatami co mnie osobiście wk?urwiło bo mój pradziadek przed wojną był oficerem Wojska Polskiego był ranny w bitwie nad Bzurą potem wywieziony do faszystowskich Niemiec na roboty gdzie jako żołnierz był dużo gorzej traktowany niż inni robotnicy przymusowi po wojnie jak wrócił musiał sie zgłosić do rodzinnej jednostki i po tygodniu był wysłany do walk z bandami UPA i tam został ciężko ranny nie powrocił już do zupełnego zdrowia .była komuna takie czasy a sprzedajnymi szmatami to był zachód który sprzedał Polskę w Jałcie a nie Polscy żołnierze

Gość gość
temu kolesiowi należałoby ogolić jaja i wysłać do żłobka oraz na konsultacje z psychiatrą ...polskie ścierwo tępe !

Gość gość
mój pradzadek też też walczył nad Bzurą też był po wojnie "sprzedajną szmatą"według Wątłego nie słyszałam tej wypowiedzi ale to draństwo skoro tak powiedzał

Gość gość
najciekawsze jest to że do tych programów dzwonią ciągle te same osoby sami nawiedzeni

Węgrzy wygonili niemieckie masońskie media z parlamentu! a u nas taki tvn24 może szydzić z PREZYDENTA, no mam nadzieję,że KRRiT nałoży porządna karę

Gość gość
chyba żartujesz ?