Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem jak was może podniecać facet który nie jest już prawiczkiem...

Polecane posty

Gość gość

nie brzydzi was to, ze wsadzal fiuta niewiadomo komu i gdzie ? moze jakiemus transwestycie udającemu babe ? moze posuwał pijaną zagrzybiałą małolate na imprezie a wam sie oczywiscie do tego nie przyznał ?

Gość gość
być może. Ale każdy ma jakąś przeszłość i już. To tyle

>>>Nie wiem jak was może podniecać facet który nie jest już prawiczkiem...<<< x Może tym, że w odróżnieniu od prawiczka jest... MĘŻCZYZNĄ :P :P :P ?

Gość gość
no jeśli dla ciebie misio włożenie przez faceta/chłopaka/prawiczka kootasa do pipy czyni mężczyzną to współczuje ci płytkiego myślenia... zresztą co od ciebie wymagać stary sfrustrowany rencisto

Gość gość
misio1 sam jest prawiczkiem i nigdy nie bzykał :D

Jeżeli wg Ciebie tylko wsadzenie różni MĘŻCZYZNĘ od zakompleksionego, dupowatego prawiczka, to współczuję :P. x Mężczyzna potrafi zadbać o swoją kobietę pod każdym względem, a Wy nie potraficie zadbać nawet o siebie :p.

Gość gość
misio jak sie czujesz z tym że jesteś najbardziej irytującym i najbardziej NIE lubianym kafeterianinem? :)

Gość gość
Haha a skad bedziesz miala pewnosc, ze to prawiczek? Tego nie da sie wyczuc jak dziewicy :D chociaz i z tym roznie bywa, bo blona moze pec np. w wyniku intensywnych cwiczen.

>>>misio jak sie czujesz z tym że jesteś najbardziej irytującym i najbardziej NIE lubianym kafeterianinem?<<< x Doskonale :D. x W momencie gdy polubią mnie postacie w rodzaju pijaka22, bałwana92, czy innego Przemusia zrozumiem, że opadłem na dno moralne i intelektualne :P. x Dopóki mnie hejtują, dopóty mogę czuć się człowiekiem :P.

Gość gość
O ludzie na odwrot pasuje. Nie podniefilabym sie przy prawiczku, przecież to to nic nie umie, nie wiem jak sprawic kobiecie przyjemnosc. Juz widze pryszczatego chudego nastolatka albo dziwolaga kolo 30 bleeee. Zdrowy normalny facet ma w tym wieku za soba jakies doswiadczenia seksualne i to jest normalne

Gość gość
Ja nie jestem prawiczkiem, ale mimo to gardzę wszystkimi, którzy wypowiadają się o takowych w kontekście pejoratywnym. Tak mogą robić tylko śmiecie pokroju osiedlowej, tępej patologii, misio1 się jak widać do nich zalicza. Brak prawictwa nie czyni mężczyzną mitomanie, za to o braku męskości świadczą zdecydowanie takie wpisy jak twoje.