Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy oglądacie program DAMY I WIEŚNIACZKI na TTV ?

Polecane posty

Gość gość

o damach i wieśniaczkach rusko ukraińskich ?

Gość gość
To są damy i wieśniaczki ukraińskie, nie ruskie. Jeśli tego nie rozróżniasz to jesteś intelektualną wieśniarą. Część Polski, która była pod ruskim zaborem też nazwiesz Rosją?

Gość gość
Ukraina to Rosja przecież, nie ma czegos takiego jak Ukraina.

Gość gość
Tak, tak, tak samo jak Białoruś, Litwa, Łotwa, Estonia. Przypominam, istniało coś takiego jak ZSRR - Związek Republik Radzieckich, a nie sama Rosja. Przypominam również iż Ukraina, Litwa i nawet Białoruś wchodziły kiedyś w skład ziem Polskich. HISTORIA Z PODSTAWÓWKI SIĘ KŁANIA ANALFABETKO.

Gość gość
damy często podkreślają że mądre dziewczyny mają bogatych przyjaciół,którzy im pomagają...czyli krótko mów iąc sponsorów...uwaźam ten program za ciekawy,ponieważ mogę dowiedzieć się jak żyją ludzie na Ukrainie,jakie mają priorytety.Póki co nie podoba mi się to co widzę.

Gość gość
Do kitu z takim programem oglądałem to i nic interesującego w tym nie widziałem

Gość gość
Obejrzalam pare odcinkow i mysle, ze to lepsze niz komedia! Szczegolnie jak damy sa zapedzane do wywalania gnoju z obory :) Mysle, ze niejedna z tych wiesniaczek by byla o wiele lepsza dama jakby miala warunki, duzo bardzo ladnych dziewczyn ze wsi, naturalnych a te damy to niektorze takie szkaradne ze hej! No i wiesniaczki maja tez dobre tejsty, nie raz potrafia dogryzc damie

Gość gość
hahaha dobry program

Gość gość
od wrzesnia bedzie polska edycja,byl juz nawet jeden odcinek,ale tam wystapily 3 wiesniaczki,chociaz dwie dziewczyny byly z Wroclawia

Gość gość
Polska wersja slaba, ta Ukrainska o niebo lepsza

Gość gość
Tutaj znajdziecie polskie odcinki d8x.pl/r/Dbvdamy-wiesniaczki

Gość gość
beznadzieja, juz w samej nazwie. Wg tworcow programu dama to ta, ktora ma kasę, zajmuje sie tylko fitnesem ciuchami, widzialam odcinek, jak "dama" jechala do kina z popcornem - rece opadaja.

Gość gość
Super Program !!!! Oglądam z żona . Brawo dla TTV

Gość TiakaDiama
Tylko, że te panie mieszkające na wsi mają często więcej klasy niż te dziunie z miasta, co nie mają z damami nic wspólnego. Bogactwo i wydawanie kasy to nie bycie damą

Gość gość
Widziałem wczoraj jeden odcinek (z "damą" Moniką i "wieśniaczką" Magdą). Jak dla mnie, program jest ustawiony jak wańki wstańki na ruskim targowisku. Widziałem sporo biednych domów, ale nikt nie mieszka w takich warunkach, jak rzekomo rodzina Magdy. Zwyczajnie inspektorat budowlany by ich stamtąd pogonił, bo chałupa była zrobiona z dziurawych dech i wyglądała jakby się miała zawalić gdy tylko ktoś nieopatrznie oprze się o ścianę. Dialogi też ewidentnie reżyserowane - nikt normalny nie zacząłby raczej z miejsca drzeć mordę na osobę, która robi coś po raz pierwszy w życiu, tak jak to babsko od dojenia krów. Nie mówiąc już o tym, że na końcowej imprezie wszyscy byli przyjaciółmi.

Gość gość
No program raczej ustawiony... Odcinek krecony w Lodzi w lofcie na Tymienieckiego.. Ktory w wyszukiwarce wystawiony jest na wynajem krotkoterminowy, sesje zdjeciowe i filmowe..

Gość gość
Niestety potwierdzam , program mocno ustawiony. Odcinek w Łodzi kręcony w Hotelu , szok! To nie był jej prywatny apartament. Po co tak ściemniać?! Nie zdziwię się jak ta wieśniaczka wcale nie mieszka tam gdzie mieszka.

Gość gość
Dama to może nie mieszka ale wieśniaczka tak i to z dziećmi mieszka w tej ruinie szok

Gość gość
Śmieszne to jest, że w ruskim, wschodnim myśleniu dama to jakaś pospolita, tandeciara bez gustu z pieniedzmi, ustami jak pontony. Niech sobie obejrzą jak wyglądała prawdziwa dama na zdjęciach prawdziwej arystokracji.