Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd studentki mają pieniądze na ajfony i drogie smarkfony ? puszczają się ?

Polecane posty

Gość gość

za kase... bo niby skąd ? przeciez studentki biedne są

Gość gość
Niektore pewnie tak, ale czesc ma bogatych rodzicow, nie wszystkie studentki sa biedne

Gość gość
Przecież smartfona kupisz za 1 zł z abonamentem 29,90 więc każdy może go mieć.

Gość gość
Nie wiem, ale od razu zakladasz, ze sie puszczaja, glupia jestes autorko. Moze ktos miec drogi telefon kilka lat, kupiony przed studiami i o niego dbac. Sama idz na studia i sie przekonaj czy bedziesz musiala dawac düpy :D

Gość gość
Przecież smartfona kupisz za 1 zł z abonamentem 29,90 więc każdy może go mieć. x ale to gó/wno, ajfon w abonamencie mozna kupic ale abonament kosztuje wtedy 150zł miesięcznie

Gość gość
Ja jestem studentka i kasy mi nie brakuje, rodzice mi daja, chociaz normalnie zarabiaja. I nie znam dziewczyny, ktora sie puszcza na studiach. To zalosne stereotypy

Gość gość
Przeciez żadna sie nie przyzna, ze sie pieprzy za kase ze sponsorem, wg badań co dwudziesta studentka ma sponsora lub kopuluje za pieniądze.

Gość gość
Wszystkie studentki się puszczają na potęgę, niektóre za kasę, niektóre za darmo, dla sportu. Wiem, widziałem. Gorszej d***** od studentki nie ma, już prostytutki z poprzedniego pokolenia są lepsze i bardziej się szanują, to co ja widziałem w wykonaniu studentek to masakra. Raz bełtałem po tym w kiblu.