Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile może znieść jedna osoba?

Polecane posty

Gość gość

Rozglądam się dookoła, wszędzie tylko szczęśliwe pary, które dzielą ze sobą życie, pomagają sobie, mogą na sobie polegać. Nie ja. Mam 25 lat, po bolesnym rozstaniu prawie 3 lata temu jestem sama, i nie zanosi się na to, żeby miało się to zmienić. Po rozstaniu spotkało mnie wiele przykrości (nie tylko związanych z bólem po utracie kogoś, kogo kochałam). Miałam różne myśli, w tym mocno depresyjne. Nadal miewam. I zastanawiam się jak to jest. Ci wszyscy ONI nie wiedzą co przechodziłam i co przechodzę. Nie mają bladego pojęcia. I dobrze, nikomu tego nie życzę. Ale zastanawiam się ile jeszcze niepowodzeń i porażek będę musiała wziąć na klatę? Czy kiedykolwiek nie będę ze wszystkim sama?

Gość gość
dziewczyno nie wiesz o czym piszesz! ludzie tracą w jednej chwili całe rodziny, dorobki całego żcyia, a Ty użałasz sie nad sobą z powodu duuupka z którym się rozstałaś. Serio taka słaba jesteś? To idź na terapię. Życie niesie nie tylko radość ale i ból i co najgorsze - tragedie i nieszczęsicai. Uśmiechnij się, weź głęboki oddech i żyj pełną parą dopóki życie nie dało Ci jeszcze porządnie w duuupe. Zaufaj mi i zrób to.

Gość gość
"użałasz sie nad sobą z powodu duuupka z którym się rozstałaś" Aha, ktoś tu nie umie czytać ze zrozumieniem. Ok, już przestaję ze swoją depresją, wszak dzieci w Afryce głodują.

Gość gość
Poza tym on nie jet dupkiem. Proszę liczyć się ze słowami.

Gość gośćszarik
etatowy zj***e,powtarzasz sie!

Gość gość
Przeczytaj sobie o tym panu, może zaczniesz patrzyć na życie inaczej. Widziałam z nim wywiad w tv i jestem pełna podziwu dla niego: http://www.fakt.pl/-Dariusz-Perzynski-ktory-stracil-w-pozarze-zone-i-dzieci-wspomina-bliskich,artykuly,214074,1.html http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/937091,w-pozarze-stracil-zone-i-czworke-dzieci-cisza-ktora-zapanowala-jest-nie-do-zniesienia-mowi,id,t.html

Napisałaś,że miałaś sporo przeżyć przykrych ale głównie rozstanie.To Cię tak boli?Wybacz ale nie rozumiem wypłakiwania oczu po jakimś idiocie.Poza tym nie ma co się użalać tylko weź się w garść i idź do przodu.Siedzenie na tyłku nic Ci nie pomoże.Nie chcesz wiedzieć ile przeżyłam ale załamałam się bo trzeba wstać i iść dalej.

Gość gość
Gusia Esti, tak jak pisałam - on NIE JEST idiotą. Napisałam, że głównie rozstanie, bo od tego wszystko się zaczęło. Jedna klęska za drugą. Tysiące mrocznych dni i złych myśli. Nieprzesypianie nocy. I tak w kółko. "ty się licz ze słowami gooowniaro!" Cóż, będę pouczać, ponieważ jak widzę kultury z domu nie wyniosłaś. Stara a głupia i chamska. Do widzenia.

Gość gość
Droga księżniczko, co zrobiłaś przez te lata żeby wyjść z dołka? Zamierzasz spędzić kolejne 3 na użalaniu się nad sobą? A może 30 lat? Jesteś głuupia i nigdy nie bedziesz szczęśliwa, bo działasz autodestrukcyjnie! mimo wszystko powodzenia i oby nigdy w życiu nie spotkało cię nieszczęście i tragedia. 🖐️

Gość smuutasekk
Autorko ja przezywam to samo, chcesz pogadać???? To podaj swojego maila. Ja zostałam sama ani przyjaciólki nie mam

Gość gość
Autorko, jesteś strasznie wulgarna, więc przyciągasz zło, nie należy mieć z tobą do czynienia.

Gość gość
jest ktoś chętny popisać na gg 56937886