Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbardziej puszczalskie są dziewczyny po zawodówce, taka prawda...

Polecane posty

Gość gość

co druga z nich w wieku 16-19 lat jest lub była w ciązy :O pieprzą się jak leci, bez antykoncepcji...bo wiekszosc z nich nie zna zadnej antykoncepcji poza tzw stosunkiem przerywanym, a ich misie kondomów nie chcą bo tez są debilami tak jak one... druga grupa puszczalskich to studentki

Gość gość
Bzdura, najgorsze są studentki. To jest śmieć ludzki. Na studiach wychodzą z nich prawdziwe k*rwy.

Gość gość
Ja się z tym zgodzę. Chodzę do zespołu szkół, jest tam technikum i zawodowka, ja chodzę do technikum 3 klasy (0 ciąż od początku), a ciężarnych dziewczyn z zawodowki przez te wszystkie lata naliczyłam 12 na korytarzach

Gość gość
No tak, wiadomo, ze tam chodzi wiekszosc patoli bez ambicji, poczetych po pijaku i w syfie. Chociaz nie wszyscy.

Gość gość
Dokładnie ;)

Gość gość
Chodziłem kiedyś do zawodówki, przez pierwsze półrocze, bo matka mnie tam posłała. Nie polecam! Prawdziwa patologia. Pełno dresiarstwa, cwaniactwa, po prostu brak słów. Lubili mnie gnębić na praktykach. Zrezygnowałem i poszedłem do zaocznego liceum. Zresztą mogłem pójść do dziennego. Matka twierdziła, że jestem głupi i sobie nie poradzę, uwierzyłem jej, do matury nie podchodziłem.

Gość gość
a jakie chamice są w zawodówkach nie polecam mieć z nimi kontaktu

Gość gość
Spotkałem się z jedną po zawodówce. Na spotkaniu siedziała obok mnie, z cyckami na wierzchu i żuła gumę. Przez myśl przechodziło mi ( co ja tutaj robię ? )

Gość gość
To prawda. Kumpla brata żona urodziła dziecko w wieku 15 lat (nie tego brata) a potem była znana jako Materacyk

Gość Thecla
Widzę, że temat założony, aby powylewać żale ;)

Gość gość
Taka prawda

Gość gość
W gimnazjum dla dorosłych gdzie większość jest i tak nieletnia jeszcze wieksza patola. U mnie dwie ciężarne 15 i 16 lat :)

Gość gość
A w zwykłym gimnazjum nie lepiej. Dwie 14 latki także w ciąży :) i to w jednej mojej klasie :D z kolei kolega 13 lat z drugim kolegą chwalili się ze po raz pierwszy ruuchali (2 koleżanki z rownoleglej klasy).