Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana bardzo

dziwna choroba

Polecane posty

Gość zalamana bardzo

Witam , mam 23 lata. Od jakiegos pol roku mnie wiecej co 1,5-2miesiace pojawiaja sie u mnie nudnosci, bol brzucha , biegunka(trwa 2dni) , bulgotanie w brzuchu, bardzo duze oslabienie i zawroty glowy trwajace powyzej tygodnia. Nie moge wstac z lozka, tak okropnie sie czuje. Bylam u lekarza- diagnoza prawdopodobnie refluks. Inny lekarz stwierdzil ze przy rwfluksie nie ma biegunki, takze to nie to. Prosze o pomoc co to moze byc , moze ktos z was mial podobnie. Z gory dziekuje za pomoc

Gość gość
ja mam sraczke jak sie ozre piwem innych przyczyn nieznam;-)

Gość gość
Skąd mamy wiedzieć, idź lekarza męcz o jakieś skierowania na badania niech Ci da. Sprawdź na pasożyty, zbadaj krew, nie wiem co jeszcze.żołądek też sobie sprawdź czy nie masz helicobacter, bo ta franca też potrafi dokuczyć. Idź zwłaszcza, jak będziesz się tak źle czuła do lekarza i niech coś robi.

Gość gość
Zgadza sie ze przy refluksie nie ma biegunki,raczej górą leci. Moze nerwica jakas. Gastroskopia,kolonoskopia,usg i przyczyna sie znajdzie. A jak te badania nic nie wykaza to moze tomograf a jak i to nic nie wyjasni to raczej zadnej powaznej choroby nie ma.

Gość gość
Te objawy co podałaś pasują do nerwicy ale może coś innego też dolegać. Do lekarza marsz, nie czekaj. Denerwujesz się czymś?

Gość gość
A skąd kafeteria ma to wiedzieć?!!!! Idź do innego lekarza proste:O