Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyna złapała mojego syna na dziecko

Polecane posty

Gość gość
ja płaciłbym bo to moje dziecko,a znam takiego co uznał,że nie będzie płacił i mam tak dług w funduszu,że będzie mieszkał pod mostem jak jego mamcia umrze

Gość gość
Nie dziwię się, że chłopak nie ma zbyt dużej wiedzy o seksie, skoro jego matka myśli, że dzieci rodzą się ustami. Ile kat temu wyrzygałaś swojego syna biedna kobieto? Seks ZAWSZE może zakończyc sie ciaza, nawet przeziebienie moze zakłócic dzialanie tabletek anty.

Gość gość
"ja płaciłbym bo to moje dziecko" dobrze, że są jeszcze frajerzy na tym świecie

Gość gość
mojego też. Z tym, że lepsza synowa nie mogła mi się trafić, a syn jest przeszczęśliwy.

Gość gość
ty sobie tez bachora zrobiles; to co cie on interesuje; to tylko bachor taki jak teraz twoj syn bedzie mial !!! egoista jestes

Gość gość
chłopak się bawił w seks i nie wiedział,że mogą być dzieci,żenada,a po za tym twój syńcio narobi sobie takich długów,że przed emeryturą niech sobie kupi solidny namiot,bo pod mostem może mu być zimno,

Gość gość
czemu miałby teraz płacić? Prostytutce też byś płaciła jakby zaszła? Okłamywała, że bierze tabletki to teraz niech ona ponosi konsekwencje. dlatego kochana, że moczył uja. Pól bachora jest jego. a poza tym chce , czy nie, panna pójdzie do sądu i sąd i tak u zasądzi alimenty. nie zapłaci to komornik. nie będzie z czego to będzie miał dług alimentacyjny, zero szans na kredyt, bo rejestr dłużników, może gmina mu zablokować prawo jazdy, wreszcie za uporczywe niepłacenie można iść do pierdla Ten temat to prowokacja, co widac po twoich debilnych wpisach autorko, ale zawsze na wszelki wypadek warto wyjaśnić jak to wyglada w praktyce, może komuś sie przyda

Gość gość
przecież ten dług to będzie mogła od niego wyegzekwować nawet po 30-40 latach,

Gość gość
jak się wyprze i nie będzie płacił to przystosowuj syńcia do bezdomności

Gość gość
a jak wygląda sytuacja w moim przypadku. Nie mam nikogo w Polsce, od czasu do czasu, na pare miesięcy przylatuję i mieszkam w różnych miejscowościach po całej Polsce. Jakie istnieje prawdopodobieństwo, że mnie poda o alimenty panna?

Gość gość
możliwe,że sprawa toczyła się już pod twoją obecność,sąd ustanowił dla formalności kuratora,licznik twojego długu może już działać

Gość gość
najpierw by musiała znać moje miejsce zameldowania (które nie posiadam)

Gość gość
twój syn chcial zakisić ogóra to niech teraz pije te kwaśną wode co jej nawarzyl. a ty jej nie nazywaj dziewuchą tlko wyskakuj z pieniendzy bo za glupote synka sie placi

Gość gość
nie musi znać,kuratora ustanawia się jak pozwany jest nieznany z miejsca pobytu,moja narzeczona dorobiła sobie ostatnio kilkaset złotych jako taki kurator

Gość gość
Nie mam nikogo w Polsce, od czasu do czasu, na pare miesięcy przylatuję i mieszkam w różnych miejscowościach po całej Polsce. Jakie istnieje prawdopodobieństwo, że mnie poda o alimenty panna? istnieje konwencja międzynarodowa na mocy której państwa współpracują przy sciąganiu alimentów, kiedyś ci się noga powinie, albo gdzieś sie zaczepisz na stałe i ciebie dupną. Poza tym jeb...uju może byś sie zainteresował swoim dzieckiem, a nie jeb...się chciało a brać odpowiedzialności już nie. Zbieraj na dom starców, bo z czegoś trzeba będzie go opłacić, a dziecko też może wtedy powiedzieć pier... sie tatusiu

Gość gość
i to właśnie w sprawie o alimenty była kuratorem,tak więc oszczędzaj w skarpecie,bo oficjalnego majątku nigdy nie będziesz miał żadnego i jestem bardzo ciekawy z czego będziesz żył jak siły fizyczne nie pozwolą na pracę

Gość gość
poza tym jak pracujesz zagranicą to istnieją różne przepisy o uznawaniu wyroków sądowych,a w krajach zachodnuch to wymiar sprawiedliwości jest o wiele bardziej wydolny niż w Polsce

Gość gość
jestem wolnym strzelcem, nigdzie nie mieszkam. Ciągle zmieniam miejsca, za tydzień kończę kontrakt i wracam na 3 mc urlopu do Polski. Dzięki za troskę, na stare lata mam w planach wygrzewać się gdzieś w Indonezji.

Gość gość
to oszczędzaj na to w skarpecie,bo majątku oficjalnego żadnego nie możesz mieć

Gość gość
to urocze, szkoda tylko, że jesteś na tyle beznadziejny, ze nie umiesz brać odpowiedzialności za własne dziecko. Bo to też twoje dziecko. I to tylko dlatego, ze do mamusi dziecka już ci nie staje. Ale co tu umoralniać, takim jak ty to nawet jak sie w twarz napluje to powiedzą ze deszcz pada

Gość gość
najpierw to by mnie ten owy "sąd" musiał dopaść, a panny nawet dokładnie nie wiedzą jak się nazywam. Takie jednorazowe strzały

Gość gość
Takie jednorazowe strzały buahahahahaha. Ok. Już widać, za ani wolny strzelec, ani dzieciaty. Ot kolejna gimbaza, jeśli nie wiekowa to mentalna udaje ogiera w necie....a jak zawsze kozak w necie...pi..a w swiecie:)

Gość gość
najpierw to by mnie ten owy "sąd" musiał dopaść, a panny nawet dokładnie nie wiedzą jak się nazywam. Takie jednorazowe strzały x eee to pewnie już dawno znalazły jakichś frajerów którym wmówiły że to ich bękarty :D

Gość gość
ja nie mówiłem, że jestem "dzieciaty", może jestem ale tego nie wiem. wysłał bym kontrakt, ale nie chce mi się zamazywać danych osobowych :P

Gość gość
wysłał bym kontrakt, ale nie chce mi się zamazywać danych osobowych jezyk.gif jasne kochanie:) wysłałbyś :)

Gość gość
"chłopak się bawił w seks i nie wiedział,że mogą być dzieci,żenada,a po za tym twój syńcio narobi sobie takich długów,że przed emeryturą niech sobie kupi solidny namiot,bo pod mostem może mu być zimno" Eee tam, dziwa tez w seks sie bawila i nie wiedziala, ze bachora moze z tego miec? Syn niech placi alimenty, minimalna kwote i tyle. Dziwa sie bedzie z bachorem uzerac po kres swoich dni a syn znajdzie fajna dziewczyne, ozeni sie i bedzie mial normalne zycie.

Gość gość
on też powinien sie urzerać bo umoczył

Gość gość
dlaczego nie bronicie syna autorki? syn autorki dostał tu po uszach!!!!!!!! co z tego że dupczył jak ona go kłamała. tylko debil zakłada gumke do tabletek antykocemcyjnych

Gość gość
skad wiadomo, ze syn autorki nie klamie? Moze tak sie tlumaczy mamie z tego, ze bedzie tata. Zwala wine na dziewczyne, a mamusia lyka to jak pelikan. Ile lat ma ten syn i ta dziewczyna? Ile lat sa razem?? Z kazdego stosunku moga byc dzieci. Tabletki nie daja sto procentowej gwarancji!! Wiec syn mogl myslec bardziej i sie zabezpieczac dodatkowo skoro ciaza z seksu to abstrakcja dla niego i mamusi. Niektore dziewczyny tu pisza, ze nie dosc, ze tabletki biora, to facet ma prezerwatywe i jeszcze konczy poza nia. Przykro jesli faktycznie zostal oszukany. Jednakze tabletka nie daje stuprocentowej ochrony. Jedyne co daje to przyslowiowa szklanka wody zamiast:)