Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak odejść od męża

Polecane posty

Gość gość

Chce odejść od męża bo: - wybiera telefon lub telewizor niz rozmowe/spedzanie czasu ze mną -nie ma w stosunku do mnie potrzeb seksualnych a ja mam 28 lat i jestem przez to bardzo sfrustrowana. Jak ja zaczynam to czesto slysze "daj mi spokój" lub "jest za pozno a musze sie wyspać do pracy" -podczas drzemki dziennej dzieci w weekendy (tak jak np teraz) zamiast ze mna spędzić czas poszedl spac z nimi lub innym razem siedzi w necie w telefonie -gdy wie ze licze wieczorem na seks i z byle powodu mu odpuszcze jest szczesliwy i od razu bierze telefon -wczoraj w nocy wyrwalam mu telefon by zobaczyć co on tam ma to prawie skrecil mi kark. Udalo mi sie tylko zobaczyć ze siedzial w necie na jakiejs stronie i cos czytal -z dziecmi malo rozmawia i sie bawi bo trzyma w reku tl lub patrzy w tv -gdy mu nie wydam polecenia ze np trzeba je nakarmic przewinac on sam tego nie robi takie są powody mojej decyzji. trwa to od wielu miesiecy a nawet lat. Rozmowy wspolne nie wnosza zadnych zmian. A ja nie chce stracic mlodosci. Sytuacja prawna: Maz ma dom i dwa mieszkania. Wszystko nabyte przed slubem wiec jest jego. Jednomieszkanie w ktorym mieszkamy jest na kredyt. Ja dostaje 1700 zl za urlop macierzynski. Do maja splacam kredyt 545 zl miesiecznie. Nie moge zatrzymac sie u rodzicow zatem musze wynajac mieszkanie. Niestety najtaniej patrzylam ze da rade za 1000 zl i to bez czynszu. Nie mam zatem gdzie sie podziac? Jak mam od niego odejść?

Gość gość
Jak dla mnie to Twój mąż kogoś ma. Wszystko na to wskazuje. Odkładaj kasę i odejdź od niego dopiero, jak będzie Cię stać na wynajęcie mieszkania. Pamiętaj, że nie będziesz zdana finansowo tylko na siebie, są alimenty. A na seks póki co zawsze możesz sobie kogoś znaleźć.