Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie można pracować żeby się samemu utrzymac na lekarskim?

Polecane posty

Gość gość

Jestem trochę stary bo dopiero po paru latach sie zdecydowalem a mama i tak nie mają pieniędzy bo zyje w sktajnej nedzy. O mamę musze się zatroszczyć w przyszłości a ojcec ma nas w d***e. Totalnie i od zawsze. Jak myślicie, co powinien zrobić żeby uciółac coś koło 1500zl miesięczne żebym przeżył i dał radę się czegoś nauczyć.

Gość gość
wyjechać za granicę na parę lat

Gość gość
O tym mogę zapomnieć. Bylbym dinozaurem gdybym wrócił... coś bardziej rozsądnego?

Gość gość
Za późno ma studia! Do roboty leniu!!!!

Gość gość
Stypendium socjalne może Cię trochę wspomoże? Ja nie wyobrażam sobie pracować na 1 roku medycyny i to teraz kiedy program 6letni upchali w 5lat.

Gość gość
Hmmm... niektórzy to nie mają pojęcia co ja w domu przeżywam. To jest patologia. Strach o każdy dzień od zawsze. Pijany ojciec bezrobotny od wielu lat z ogromnymi długami. Chciałem spełnić swoje mazenia z medycyna i widzę że raczej to nie będzie możliwe. Po którym roku da się utrzymać samemu?

Gość gość
No już na 2 roku jest luźniej, 1 rok najgorszy. Wiem że są osoby, które pracują ale nie tyle aby się całkiem samemu utrzymać. Studia są wymagające, dużo samodzielnej nauki i dużo zajęć na uczelni.