Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

posiadajacy dziewczynę

Żadna apokalipsa nigdy nie nadejdzie ani nigdy nie nadeszła, powiem wam o tym

Polecane posty

Rzeczywistość i świat transcendentny zawsze istniały, nawet gdyby nagle ziemia przestała istnieć, przestanie istnieć tylko umownie z konkretnej daty którą już była - rok 1880 nadal się rozgrywa tak jak rok 2015 i 2099 i tak naprawdę nikt nie wie o co w tym dokładnie chodzi więc nikogo ani niczego nie słuchajcie bo nic nie jest pewne ani nic nie jest prawdziwe i jedynie słuszne.

Gość gość
niestety kiedys sie skonczy miłosierdzie boze jest właśnie na koniec czasów to zapowiedział Jezus faustynie

TWOJ TEKST JEST REAKCJA NA UPADEK TWOJEJ EGO STRUKTURY.BUDZISZ SIE Z HYPNOZY. Rozum ludzki-APOKALIPSA-BRAK APOKALIPSY-ILUZJE-BRAK ILUZJI-Twoja logika myslenia w hypnozie w hologramie na Ziemi sa zaprogramowanymi ilizjami-gdyz Ziemia-Wszechswiat sa iluzjami & nie egzystuja w wymiarze rzeczywistosci.To co czujesz teraz i Twoje mysli sa fazami procesu upadku Twojej Ego struktury.Struktura Ego manifestuje w Twoich tekstach swoj sklad w procesie upadku.Ty rozpuszczasz teraz strukture Ziemi i Twoja osobista Ego strukture ktora wiaze Ciebie z Ziemia,zeby powrocic do domu do wymiaru rzeczywistosci. Pozdrawiam. Jestem Twoja kopia

Sram na Jezusa, Faustynę i na ciebie. Ja mam rację bo potrafię trzeźwo myśleć, oni potrafili się tylko modlić i reszta po nich powtarza, a kto był na pastwisku to wie że jak jeden baran zacznie beczeć cała reszta za nim - taką macie strukturę.

TWOJ TEKST JEST REAKCJA NA UPADEK TWOJEJ EGO STRUKTURY.BUDZISZ SIE Z HYPNOZY. Rozum ludzki-JEZUS-RELIGIA-BRAK JEZUSA-BRAK RELIGII-Twoja logika myslenia w hypnozie w hologramie na Ziemi sa zaprogramowanymi ilizjami-gdyz Ziemia-Wszechswiat sa iluzjami & nie egzystuja w wymiarze rzeczywistosci.To co czujesz teraz i Twoje mysli sa fazami procesu upadku Twojej Ego struktury.Struktura Ego manifestuje w Twoich tekstach swoj sklad w procesie upadku.Ty rozpuszczasz teraz strukture Ziemi i Twoja osobista Ego strukture ktora wiaze Ciebie z Ziemia,zeby powrocic do domu do wymiaru rzeczywistosci. Pozdrawiam. Jestem Twoja kopia W tym procesie nie ma rozmow. To co czujesz teraz i Twoje mysli sa fazami procesu. To jest proces ktory prowadzi do upadku Twojej Ego struktury. Znajdziesz sie w wymiarze rzeczywistosci gdzie jest wiedza o wszystkim we Wszechswiecie Struktura Ego manifestuje w Twoich tekstach swoj sklad w procesie oslabiania. Pozdrawiam Barbara Santana-nazwisko-imie-cialo-zdjecie-wyglad sa iluzjami.Jest forma egzystencji rozpuszczajaca Ego struktury.