Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna nie chce rozmawiac, tylko ocenia. Pomozcie.

Polecane posty

Gość gość

Czesc, Mam dosc nietypowy problem ze swoja dziewczyna i musze przyznac ze jeszcze sie z takim podejsciem nie spotkalem. Chodzi o to, ze kiedy robie cos zle, cos co jej sprawia przykrosc itd, to ona nie mowi mi o tym w ogole, tylko, no wlasnie, patrzy i ocenia, wyrabiajac sobie zdanie o mnie. Wiem to stad, ze kiedy takie sytuacje maja miejsce, ona nagle "znika", staje sie malomowna, jakby na fochu, a kiedy pytam czy wszystko ok, odpowiada ze tak, co oczywiscie prawda nie jest. Zapytalem ja w koncu dlaczego sie tak zachowuje, dlaczego nie powie mi wprost ze cos ja zabolalo z mojej strony, przeciez jestem tylko czlowiwekiem i popelniam bledy, czasem nieswiadomie, jak wszyscy, a zalezy mi na niej i chcialbym wiedziec kiedy robie cos nie tak wzgledem niej zeby moc nad soba pracowac i nastepnym razem tego nie zrobic. Musze miec jakies wskazowki od niej, wiedziec co ja rani, sprawia przykrosc itd, skad moge to wiedziec kiedy ona nic nie mowi. Jej odpowiedz byla taka, ze ona nie jest od wychowywania mnie. Ze albo jestem jakis, albo jakis, i nikt nikogo nie zmieni. A jesli zaczelaby mowic mi co robie nie tak, to ewentualna zmiana mojego zachowania nie wyszlaby bezposrednio ode mnie, tak jak uwaza ze powinno byc, tylko bylaby pod jej wplywem, czyli nieprawdziwa. Uwaza, ze jestesmy dorosli i dojrzali na tyle, ze nie trzeba nas uczyc jak sie zachowywac i skoro mamy jakies okreslone zachowania to znaczy ze tacy juz jestesmy i zadaniem drugiej osoby nie jest nas zmieniac tylko akceptowac lub nie. I ze ona po prostu patrzy i mnie obserwuje wyciagajac wnioski co do mojej osoby, i nie zamierza mnie pouczac jaki mam byc ani wychowywac. Co o tym myslicie?? Czy ona ma racje z takim podejsciem do sprawy? Jak tu dalej zyc i tworzyc zwiazek kiedy nie wie sie czego druga osoba od nas oczekuje?

Gość gość
Jak zyc? Z taka dziewczyna to pomysl jak sie szybko powiesic bo to jedyne co cie czeka. Glupia c**a manipuluje toba jak debilem a ty sie dajesz. :(:( Kopnij w d**e i wyrzuc zanim zniszczy cie tak ze bedziesz chcial skoczyc:( Skad sie tacy debile biora? :(

Gość gość
A jakim prawem ona ciebie ocenia? :( Moze teraz TY zacznij oceniac ja. Zachowuj sie tak samo jak ona. Jak tylko zrobi cos co ci sie nie podoba to urywaj kontakt. Ale frajer jestes:D:D

Gość gość
Juz naprawde wolalbym zeby mi wszystko wykrzyczala, zrobila awanture, wylala wiadro lez, zebysmy sie poklocili i w ogole, ale zebym przynajmniej wiedzial co jest nie tak. A tak? Kompletnie nie wiem jak sie zachowywac, mam wrazenie ze obcujac z nia stapam po jakiejs bombie ktora niewiadomo kiedy moze wybuchnac a ja nie wiem jak ja ominac.

Gość gość
Poczytaj te tematy o skąpych facetach, to się dowiesz, o co jej chodzi :D:D:D

Gość gość
Hahaha co za idiotka. Moja eks odwala takie same sytuacje albo mnie przepytywala ze wszytsko a potem opieprzala za byle g****o typu na uczelni pojechałem sam na sam z koleżanką jedna winda xd potem zachowywała się jak twoja. Wszystko oceniała i konsultowala z siostrą. Ja się dałem zrobić w konia bo to była moja pierwsza dziewczyna a ze bardzo mi zależało to sobie ze mnie robiła takie jaja. Teraz ma nowego i zastanawiam się czy z niego też robi idota. Pzdr dla ciebie. Ciekawe czy zerwie czy najpierw ciebie zabije.

Gość gość
Olej ja to sama szybko wroci. Jak bedziesz sie dawal tak krecic jak malpa na sznurku to w psychiatryku skonczysz. :(Ty jakis pryszczaty prawik jestes czy opozniony, ze nie widzisz, ze cie robi w ciula?:(

Gość gość
Nieprawda. Ona jest dość mądra. Spróbuj odwrócić sytuację w głowie i zamienić się miejscami. Czy coś by Cię zabolało gdybyś był na jej miejscu? Może samo mówienie o tym, co jej nie odpowiada jest bolesne - w końcu nie zauważasz, że coś może być raniące. (A co może- np. brak uwagi, to, że w jakiejś sytuacji nie dbałeś o jej komfort, czy okazało się że ktoś lub coś jest ważniejsze) takie tak - pomyśl, nie dostaje się wszystkiego na tacy ja też bym nie chciała wychowywać faceta, od tego jest matka

Gość gość
Ona Cie nie wychowuje. Ona Cie tresuje:D:D A Ty sie dajesz jak debil

Gość gość
Infantylna baba, która wali fochy, zamiast wyjaśnić, o co jej chodzi. Egzemplarz taki nazywamy także przeciętną idiotką, bardzo często występuje wśród kobiet. Skoro nie umie wygęgać, co jej nie pasuje, to przyjmij do wiadomości, że już po prostu z taką nadąsaną i zafoszoną miną s********o kota będzie chodziła do śmierci.

Gość gość
gość dziś Nieprawda. Ona jest dość mądra. Spróbuj odwrócić sytuację w głowie i zamienić się miejscami. Czy coś by Cię zabolało gdybyś był na jej miejscu? X Mądre osoby potrafią ROZMAWIAĆ z partnerem, kiedy coś im nie pasuje. Głupie czekają, aż on się DOMYŚLI :D

Gość gość
Skad wziales taka kretynke?:D Cycki chociaz ladne ma?

Gość gość
wyjasnij pannie ze kazdy postrzega swiat inaczej - co innego go wzrusza, co innego go boli i co innego go wkurza. co to za zwiazek w ktorym ona nie daje ci siebie poznac tylko startuje do miana komisji egzaminacyjnej :D

Gość gość
Typowa księżniczka z fochami, już teraz wiesz, czemu jej poprzedni faceci kopali ją w tyłek.

Gość gość
skoro jej najwyraźniej cos nie pasuje, to każ jej spadać na drzewo, tego kwiatu jest pół światu

Gość gość
Zaopatrz sie w: 1. szklaną kulę 2. fusy od kawy 3. podręcznik Wróżbity Macieja Powodzenia :P

Gość gość
Zgadzam sie z gosc 21:44. Wy faceci chcielibyscie zeby kobiety wyrywaly sobie przez was wlosy z glowy, wyplakiwaly wam swoje zale i, no prosze jak to sam autor zgrabnie ujal, wylewaly przez was wiadra lez. A jak ktoras tak nie robi to juz jest dziwna. Twoja dziewczyna, autorze, to bardzo madra dziewczyna. Prawda jest taka, ze ze swieca takich szukac. Szanujacych siebie, swoje uczucia i swoja wartosc. Co myslales, ze kobiety sa od nianczenia was facetow? Uczenia was jak sie nalezy prawidlowo zachowywac wzgledem drugiego czlowieka? Skoro ona zna takie zasady i mogla sie ich nauczyc w ciagu swojego zycia, mogles i Ty. Dlaczego sam nie potrafisz sie domyslic co mozesz robic nie tak, nie widzisz w ogole swoich bledow w takim razie skoro oczekujesz az ktos ci je wskaze? To co najmniej smieszne. Czekasz az ona cie uswiadomi, a dlaczego w ogole trzeba cie uswiadamiac, zacznijmy od tego? Zastanow sie raczej nad tym i nad soba samym a nie stoisz i czekasz az ktos poprowadzi cie za raczke. Ona od tego nie jest.

Gość gość
Zrob to samo z nia. Nic nie mow. Niech sie sama domysla. A jak nie zgadnie to przeloz date slubu o kolejne pol roku.:D:D

Gość gość
"Twoja dziewczyna, autorze, to bardzo madra dziewczyna. Prawda jest taka, ze ze swieca takich szukac. Szanujacych siebie, swoje uczucia i swoja wartosc" X Walących fochy i nie umiejących powiedzieć, o co im chodzi? Ze świecą szukać? :D B***h, please... Nieumiejętność wypowiedzenia co ją boli to jest szanowanie siebie? Nie ośmieszaj się.

Gość gość
no własnie, zrob to samo z nią. walnij focha i niech się domyśla o co chodzi :P może zobaczy, ze jej zachowanie jest kretynskie.

Gość gość
gosc 22 nie rob sztucznego tloku. Juz napisalas 21.44 nie udawaj, ze jestes podwojna. Schize masz? :D:D

Gość gość
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o... PIENIĄDZE :P

Gość gość
Takie zachowanie , fochy i nie wyjasnianie o co chodzi to brak szacunku dla partnera

Gość gość
Twoja dziewczyna to kretynka:( Ladna lala pusta w srodku. Zabij sie lepiej niz masz z nia spedzic zycie:(

Gość gość
moja jeszcze lepiej rozmawiał z nią a ona usnęła i zaczeła chrapać mi do telefonu :/

Gość gość
Skad sie tacy frajerzy biora co tak daja soba krecic? Ty facet jakis opozniony jestes?:(

Gość gość
22.03, ty sie nie osmieszaj. Szanowanie siebie to nieznizanie sie do poziomu wyrywajacej sobie wlosy z glowy mamusi nieswiadomego synusia. Kobieta jest opanowana, ma swoje zasady i tyle. To was facetow paralizuje takie poukladane kobiece zachowanie, oczekujecie awantur i wysmarkanych chusteczek a potem jeszcze macie pretensje ze one sie bulwersuja. A jak nie bulwersuja to, jak widac, tez zle. Jestescie zalosni. Dorosnijscie w koncu.

Gość bezpośrednia
a ty jesteś idiotą czy dzieckiem którzy nie wiedzą co jest dobre a co złe,które zachowania ranią a które nie?to że dziewczyna nie chce się z tobą użerać i ciągle tłumaczyć jak pastuch krowie na rowie nie świadczy o tym że jest księżnic