Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luna Aurora

szok, ze ja nie wiedzialam o tym wczesniej...

Polecane posty

Gość Luna Aurora

Nie wiedzialam o radiu internetowym paranormalium. Kapitalne maja te audycje o "nieznanym'. Interesuje sue ktos z was jeszcze "sprawami tajemniczymi" jak ufo, tarot, duchy, tajemnice religii, zaginiecia, trojkat bermudzki, zagadki czasu i przestrzeni, kosmosu, voo doo, tajemnice umyslu itp. Lubicie takie tematy??

Gość gość
przeciez to wszystko wiadomo to jakie to tajemnice egzorcisci odprawili swoje magie i przestali ginac statki w trujkoncie bermuckim

Gość gość
ja sie tym bardzo interesuje ale potem boje sie zasnac :(

Gość gość
Ja sie kiedys naczytałam książki niewytłumaczalne zjawiska to sama w pokoju bałam sie siedziec hehe. Niektore historie byly naprawde masakryczne.

Gość gość
Na Youtube są ich audycje ciekawe

Gość Luna Aurora
Co niedziele wlasnie o tej porze nadaja na zywo podejmujac jeden z wielu zagadkowych tematow. I nie ma sie czego bac- to jest mega ciekawe, szukanie rozwiazania zagadek czy wymyslanie nowych teorii lub komentowanie nowych zdarzen na swiecie, ktore co chwila sie pojawiaja jako niewyjasnione jak np. Dziury w ziemi pojawiajace sie w roznych miejscach na swiecie, na drogach, w lasach ...

Gość gość
21.19...gościu trafiłeś w sedno...statki przestali ginąć w trujkoncie bermuckim

Gość Luna Aurora
Juz kilka lat nadaja w archiwum maja pelno audycji tych niedzielnych po 3 godziny nawet na jeden temat czasem mowia, mozna dzwonic w niedziele jak nadaja na zywo, jest maly czat... Ja odkrylam to dopiero niedawno a juz tak dawno interesuja mnie zagadki swiata:)

Gość Luna Aurora
@omnibus alfa - tak, masz racje, nie tykam tego nawet. Napisalam, ze byla tez audycja o tym. Jest tak wiele tematow innych cuekawych, ze nie mam potrzeby bawic sie w Boga i grzebac w kartach probujac oszukac zycie. Ale dobrze, ze to napisalas, ku przestrodze innym:)

Gość Luna Aurora
A oprocz zgrywu w stylu " trujkonta bermuckiego" interesujecie sie bardzo jakims dziwnym, niewyjasnionym zjawiskiem lub tematem?

Gość gość
Ja lubię czttqcto duchach nawiedzonych domach

Gość gość
ja właśnie sobie "włonczyłem "

Gość bulwa mala
Mnie kreci ufo :P

Gość Luna Aurora
Ktos jeszcze slucha teraz?

Gość gość
o nawiedzonych domach muwił ks glass egzorcysta to sa duchy zmarłych kturzy przewaznie potrzebuja mszy albo niedokonczone sprawy zatrzymały na tym swiecie a z ufo to narazie bzdury a zeniby porwania dzisiaj wystarczy wmwic człowiekowi podczas chipnozy ze jest psem to bedzie sie zachowywał jak pies

Gość Luna Aurora
I po audycji. Nastepna za tydzien w niedzielny wieczor. Ale maja archiwum on line wiec mozna odsluchac wszystkie audycje. UFO to bzdura? Ja cie prosze... siedzisz w temacie, bo ja od lat... To fakt niezaprzeczalny. Pytanie tylko, czym te statki sa.

Gość Luna Aurora
Ide spac. Tajemniczych snow wszystkim zycze i do nastepnego razu kosmici i kosmitki:)

Gość gość
My w genach mamy przecież nie tylko zapisany kolor oczu czy włosów, ale też wszystkie parametry zdrowia: jakie mamy mieć prawidłowe ciśnienie, jaki cholesterol prawidłowy, jaką prawidłową błonę wyścielającą jelita, jak prawidłowo funkcjonujące wszelkie inne narządy, zdrowe piersi czy prostaty – wszystko! Całe zdrowie! Te wszystkie dane zapisane są w systemie, tylko należy je odkopać spod tej sterty śmieci jaką nawrzucaliśmy do swojego ciała, umysłu i ducha całymi latami i która spowodowała, że system zaczął wysyłać sygnały ostrzegawcze i nadal rozpaczliwie szuka wyjścia – jak do jasnej ciasnej utrzymać to wszystko przy życiu, bo na ŻYCIE jest zaprogramowany. A odkopać się spod śmieci można właśnie poprzez post. Wtedy do głosu dochodzi Matka Natura i zaczyna robić według swoich reguł w końcu porządki z tym bałaganem. A są to reguły z którymi się nie dyskutuje. Sprząta, naprawia, zamienia stare na nowe, przywraca wszystko tak jak było to początkowo zapisane przy naszym narodzeniu w „bazie danych”, czyli w naszym DNA. Masz, dzieciaku, ciesz się z powrotem zdrowiem jakie Ci na początku dałam i żeby mi to było ostatni raz!

Gość gość
Całe szczęście są lekarze, którzy tą wiedzę posiadają, praktykują i dzielą się nią z tak zwanymi zwykłymi ludźmi. W Polsce takim lekarzem jest Dr Ewa Dąbrowska (autorka postu owocowo-warzywnego zwanego postem Daniela), Dr Kinga Roszkowska Wiśniewska (autorka jedynej bodaj w Polsce książki o charakterze naukowym na temat postów „Rewitalizacja i długowieczność”). W USA takim lekarzem (jednym z wielu!) jest Joel Fuhrman, autor książki „Fasting and Eating for Health”. Wiedza na temat postu jest prastara, aczkolwiek na przestrzeni dziejów została mocno zniekształcona, wchłonięta przez systemy wierzeń religijnych jako ich część (związana np. z koniecznym według tych systemów umartwianiem, pokutą itp.) i… teraz mamy to co mamy. Mitów i obaw narosłych wokół postu mamy co niemiara. Oto niektóre z nich. 1. Post to akt religijny, a ja religijny nie jestem to nie będę pościł. W wielu systemach wierzeń funkcjonuje post. Jezus pościł na pustyni przez 40 dni, muzułmanie poszczą przez miesiąc od wschodu do zachodu słońca (Ramadan), w kulturze żydowskiej pości się między innymi w święto Jom Kippur (Dzień Pojednania), również w buddyzmie i hinduizmie post jest integralną częścią praktyk religijnych.

Gość gość
margaryna została opracowana w celu tuczenia indyków, jednak ponieważ wszystkie indyki padły – inwestorzy musieli znaleźć jakiś sposób, aby nie zbankrutować. Zaczęli więc wciskać podróbę masła ludziom, przekonując ich, że to najlepszy zdrowotnie wybór, do tego tańszy i bardziej smarowny po wyjęciu z lodówki. Dzisiaj każdy hodowca wie, że margaryn (i w ogóle żadnego utwardzonego tłuszczu) zwierzętom podawać nie wolno (choć byłoby to stosunkowo tanie źródło energii), podawać wolno jedynie tłuszcz surowy (ze źródeł takich jak makuchy, wytłoczyny, śruta z pełnotłustych nasion np. rzepakowych). Ale ponieważ reklama dźwignią handlu, a ludzie w przeciwieństwie do zwierząt lubią technologiczne nowinki w każdej dziedzinie życia – pomysł chwycił i rozlał się po całym niemalże globie ziemskim. I żeby nie było: ja uwielbiam nowoczesną technologię, problem w tym, że po prostu nie zamierzam jej jeśćpodzielam zdanie Joan Dye Gussow: ufam bardziej krowie.

Gość nawiedzona dziewczyna
Moje zainteresowania to duchy i przeczucia, taki szosty zmysl:)

Gość mishequ
Telepatia, zdecydowanie telepatia kobity