Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po czym poznać że mu zalezy

Polecane posty

Gość gość

Po czym poznać że mu zależy?

Gość gość
podchodzi, zagaduje, proponuje wspolna kawe, jest mily zartuje, kończycie w lozku, i jak nazajutrz zadzwoni, znaczy ze jest cos na rzeczy :)

Gość gość
zawsze się przywita zagaduje - mimo że na w grupie jest nas 10 osób zawsze mnie się pyta o sprawy związane z zajęciami Wspólna kawa jeszcze nie było jest miły ostatnio mnie odwiózł do domu mimo że kompletnie w innym kierunku niż on jeździ żartuje za każdym razem jak przyjdę pierwsza na zajęcia to skomentuje że ja jak zwykle pierwsza łożka jeszcze nie było

Gość gość
po tym czy mu stoi czy jednak leży hah :D

Gość gość
Chodzi mi o etap początkowy jeszcze przed randką

Gość gość
szuka Twojego towarzystwa, rozmów z Tobą, dąży do kontaktu, nawet przebywania w Twoim towarzystwie. Szuka wymówek, żęby się znaleźc tam, gdzie Ty - podchodzi, inicjuje rozmowę, oferuje pomoc, gdy jest ku temu okazja. Czujesz, że jest bardziej obecny niż inni i chce byc przy Tobie. Zależy mu, żębyś sięczuła dobrze w jego towarzystwie.

Gość gość
Zaprasza gdzieś. x Ja wiem, nieśmiałość bla bla, ale fakty są takie, że jak facetowi zalezy na czyms innym niż kolezeństwie to prędzej czy później gdzieś zaprosi albo chociaż wyjdzie z inicjatywą "grają coś fajnego, chętnie bym to zobaczył pitu pitu". I to czasem bywa złudne, ale jednak samo szukanie towarzystwa o niczym nie świadczy

Gość gość
Ale moze on w ten sposob bada czy jestem nim zainteresowana a na zaproszenie gdzies przyjdzie jeszcze czas

Gość gość
Bo jeszcze oprocz tego co opisalam to stara sie byc blisko mnie niby przypadkiem mnie dotyka po udzie albo ramieniu a ostatnio to delikatnie mnie glaskal po ramieniu

Gość gość
jak mu staje to zależy

Gość gość
Yhy, macajac Cię po udzie sprawdza czy warto Cię zaprosić na spotkanie :P