Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktos moglby mi w inteligentny sposob scharakteryzowac NIEUDACZNIKA

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio rozmawialem w grupie i powiedzialem ze popieram pis, ze jestem po ciezkich studiach, mam najwyzsze certyfikaty jezykowe itp a obecnie zarabiam u prywaciarza 1600-1800 zl. Jedna laska stwierdzila wprost (moze dlatego ze po piwie) -Bo jestes nieudacznikiem.

Gość gość
Cechą człowieka inteligentnego i zaradnego życiowo (czyli przeciwienstwa nieudacznika) jest umiejętność osiągania zamierzonych celi. Dla przeciętnych ludzi jednym z życiowych celi jest finansowa niezależność i swoboda, żeby zapewnic bezpieczeńtwo rodzinie - twoje zarobki to tragedia, pomimo wyszukanych certyfikatów i dyplomów więc odpowiedz sobie sam.

Gość gość
Ciekawe jak w pl co musisz zrobic zeby nie miec tych tragicznych zarobkow. Chyba d**y kazdemu dawac na kazdym rogu albo miec takie koneksje ze zatrudnia cie nawet na stanowisku nie powiazanym z twoimwyksztalceniem. Ale wtedy to wlasciwie wogole nie trzeba sie ksztalcic. Polska to dzicz, to ukraina albo bialorus. Dorabiaja sie tepaki z tupetem, tzw zaradni udacznicy. Teraz nawet jak jestes nie wiem jak wyksztalcony i nie wiem jakie umiejetnosci posiadasz to i tak cie wetkna do sprzatania kibli jak nie jestes bezczelny i nie masz tupetu. Bedziesz muszle przepychal a tepak ze smykalka to cwaniactwa i koneksjami bedzie nad toba stal i szczal ci na leb.

Gość gość
już nie dziwie się, że panna walneła ci takim tekstem bo aż samo ciśnie sie na usta, słuchając żali takiego głąba, który w całym świecie dookoła widzi przeciwności losu, tylko nie w nim samym. Widocznie nieudacznictwo masz we krwii i masz świetny pretekst żeby użalac się nad sobą. Tylko jak to jest, że ani ja, ani mój mąż, ani nasze rodzeństwo, bliżsi znajomi nie musieli "dawać d**y" (natura prostaka spod mopsu z pokolenia na pokolenie zawsze wyjdzie) ani mieć znajomości żeby do czegoś tam w naszym kraju dojść - a jesteśmy przed 30-tką

Gość gość
Ja nie jestem autorem. Ciekawe czemu nawet moj kumpel po medycynie, 32 lata pracuje za 2400 zl. On tez jest debilem? Po prostu typ nigdy nie byl bezczelny i prostacki, spokojny czlowiek to jest. I kazdy mu tez sra na leb.

Gość gość
Niestety Polska nadal jest dzika i komunistyczna pod względem poszukiwania pracy bardzo spokojnym ludziom po studiach pozostaję praca na kasie i to przez agencję za 900zł, albo budowa. Tylko bezczelne burackie przebojowe zjeby co bez żadnych oporów wparowują do każdej możliwej firmy z szyderczym uśmiechem na gębie zostawiając swoje CV które najczęściej jest g****o warte jednak swoją bezczelnością kupują pracodawców! Tak sytuacja przedstawia się w Polsce B i C czyli cały wschód od Białegostoku przez Lublin po Rzeszów, kończąc na Radomiu. Zdecydowanie lepsza sytuacja panuję na Zachodzie Polski, podam na swoim przykładzie jestem absolwentem magistrem inżynierem po ochronie środowiska 2 lata po studiach pracowałem tylko dorywczo do tego przez agencję pracy w moim kochanym rodzinnym Lbn, za 750-900zł a to w sklepie, a to na taśmie, a to w drukarni. Wkurzyłem się i wyjechałem w ciemno do Wrocka już tego samego dnia zostałem doceniony pracowałem w Urzędzie Miejskim za 2500zł na miecha potem za 3000zł, i to trwało 0,5 roku, teraz robię w Wa-wiew firmie wodociągowej za 3300zł. Na wschodzie byłem nikim mimo wysokich kwalifikacji gdyby nie odważna decyzja nadal bym wegetował za max. 900zł

Gość gość
Autorze jesteś nieudacznikiem ale nie dlatego , że mało zarabiasz . Jesteś ciota, bo zamiast zjebać laskę za to że cię obraża, zamykasz mordę i tylko żalisz się na forum.