Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdesperowani idioci

Polecane posty

Gość gość

Widząc ilu popaprańców ( nie umiejących się odnalezc) jest na świecie jak można popadać w desperację na punkcie zakładania rodziny i robienia dzieci ( jakby to dziecko to była zabawka).

Gość gość
Desperat to ty, zakładając idiotyczny temat.Nie pojmujesz w jakim celu żyjesz.

Gość gość
Jaki ty masz cel w swoim życiu?

Gość gość
żyję bo mój ojciec był zdesperowany na punkcie matki,która go nie chciała

Gość gość
cel mam taki,żeby przeżyć to życie w miarę wygodnie,bezpiecznie i przyzwoicie,żeby nikt przeze mnie nie musiał płakać,a wiem jak dzieci mogą być nieszczęśliwe w rodzinach,które nie powinny zostać założone

Gość gość
I co? Desperacja przeszła z ojca na dziecko?

Gość gość
o nie ja nie jestem zdesperowany,wręcz skrajnie przeciwnie,ja wolałbym hiv od d***** i raka niż dzieci z kobietą,która się do tego nie nadaje,z którą do siebie ewidentnie nie pasujemy

Gość gość
To żyjesz tylko po to by zabezpieczyć swoje własne "JA"? To jesteś nie tylko desperatem lecz ubogim duchowo człowiekiem. Postaraj się rozwijać i wzrastać by twoje życie i INNYCH /z naciskiem na innych/ było szczęśliwe a nie desperackie.

Gość gość
Brawo dla gościa godz 9.27!

Gość gość
Osądzasz swoją matkę, że nie nadawała się do życia w rodzinie? A nie rozważałeś, że to może ojciec postępował niewłaściwie kształtując wasz model rodziny? Wszak mówią, że to ojciec jest głową rodziny.

Gość gość
to ojciec się nie nadawał,widać było,że do siebie nie pasują,że w bardzo wielu istotnych kwestiach się wkurwiają strasznie a on zamiast wyluzować i powiedzieć a zostań sobie starą panną to brnął w to desperacko,nie odpuszczał

Gość gość
w jakichkolwiek relacjach międzyludzkich są różnice,które są ciekawe,które są do jakiegoś nadrobienia i takie,że pomyślisz z przerażeniem o samej obecności tego kogoś,

Gość gość
z tego co wiem to z tego nic dobrego nie będzie,jak nieszczęśliwa jest moja dziewczyna ( mam nadzieję,że dorośnie kiedyś do bycia matką i żoną) ,która ma chyba podobne doświadczenia,jej matka nie radziła sobie z wychowaniem dzieci kompletnie,a też chyba desperatką bo na tamte czasy była bardzo starą panną