Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kłamczuch

Drobne kłamstwo

Polecane posty

Gość Kłamczuch

WItam Drogie Panie :) Mam dość nietypowy problem i nie wiem co robić. Chodzi mi mianowicie oto że niechcący palnąłem gafe i podczas rozmowy z dziewczyną walnąłem że pracuje ,podczas gdy narazie chce skonczyc studia na spokojnie. Powiedzialem Jej że pracuje bo cos mi sie w glowie chyba przestawilo i strzeliłem gafe. Chcę tę sprawę wyprostować z nią i Jej to powiedzieć ,ale nie chce wyjść w Jej oczach na kłamce ... Jak Jej to powiedzieć? Jestem już spalony ???

Gość gość
Powiedz że cię dziś z roboty w******i.

Gość gość
Powiedź prawdę, że skłamałeś i wytłumacz dlaczego to zrobiłeś. Kłamiesz to bądź też i odważnym.

Gość gość
Czyli co że gościu ma iść w zaparte i nadal kłamać ? No nie wiem ja bym jej powiedzial chyba to nie jest jakies wielkie klamstwo stary

Gość gość
dziś Czyli ma kłamstwem, naprostować kłamstwo? Dalej będzie brnął w kłamanie.

Gość gość
Jesli jest w miare normalna to nic sie nie stanie a nawet powinna docenic ze jestes szczery i jej nie chcesz klamac. Jak zle mowie to niech mnie jakas dziewczyna poprawi ;)

Gość gość
Ja mam podobnie tylko mnie wywalili nie dawno z powodów zdrowotnych i wstyd mi się bylo przyznać. Nie wiem czy ona pamięta o tym ze rzekomo pracuje bo nie pisze jej ze ide do pracy czy cos a ona nie pyta. No i nie wiedziałem że znajomość zabrnie tak daleko.

Gość Kłamczuch
Kurde boje się własnie ze skoro ja oklamalem ale to nie umyslnie tylko walnałem tak bez namyslu to ona mnie wywali :) Powie spadaj leszczu :) Ale chyba powiem Jej prawde bo nie chce nikogo klamac. bo mi jej szkoda